Sharky Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Deci mitul ca slew rate-ul la amplificatoare este variabil cu frecventa este + ADEVARAT! Este normal ca slew rate-ul sa scada odata cu cresterea frecventei deoarece amplificatorul NU mai raspunde identic odata cu cresterea frecventei spre limita superioara audio, datorita compensarilor, reactiei negative, filtrelor ultrasonice implementate in amplificator. O sa ma uit atent la filmuletul cu kiturile tale vs crown. Inca nu l-am vazut.Chiar is curios ce se intampla acolo de ai ajuns la concluzia asta. La unele dintre teste care le-ai facut mai demult aveai un tr constant (ma refer la cel calculat de osc) la diferite frecvente, semnal dreptunghiular dus la limita clipului, iar amplitudinea nu se modifica. Detalii aici: http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php?p=324312#324312 Pe langa asta ai vazut si tu ca ceva nu e in regula cu testele tale. Ai vazut ca in testele actuale in unele cazuri SR-ul iti da sub 1v/us la 20hz si amplitudine mica si 26V/us in altele la frecventa de 20kHz. Ai poze, se vede f clar. Deci aparent slew-rate-ul ar creste cu frecventa. ...sau s-a strecurat o eroare de masurare pe undeva. Cred ca ar trebui lamurite unele aspecte inainte sa ne pripim sa tragem concluzii. ;) Later edit: Acum vad pozele din penultimul tau post: Pai acolo se vede clar ca daca e sa calculam slewrate dupa Vpp si tr estimat de osc acesta are o valoare infima la 8Hz, valoare care este in continua crestere pana la 20kHz. Deci nici vorba sa scada, ci sa urce o data cu frecventa, asta daca e sa ne incredem orbeste in indicatiile osciloscopului. Deci ori e vorba de o aproximare facuta de catre osciloscop, ori o variatia a generatorului. Inclin spre prima varianta: esantionarea pt semnale asa de mici se face cu o frecventa mai mica, pt a nu umple memoria, si tr-ul este f mic pentru a putea fi surprins in totalitate, asadar osciloscopul il aproximeaza. Nu ai posibilitatea de a lucra cu 2 baze de timp la sincronizare? Una sa o fixezi pt semnalul de 8Hz si cealalta sa o pui mult mai mica, sincronizata dupa prima + delay de o perioada - tr-ul estimat de tine, asa incat sa surprinzi fix cresterea semnalului. Victor, tu ce parere ai? Unix, ai putea sa ne ajuti daca tot ai acelasi model de osc? Sa incerci sa generezi un semnal dr la fr de 5-10-100Hz si sa vezi cat iti calculeaza osciloscopul tau tr-ul. In caz ca iese la fel folosind alt generator atunci osc-ul ar fi de vina. LAter edit: In filmul cu leco vs crown se vede clar alt aspect: La un moment dat ai 50V pe iesire la 1kHz si tr de 4.2us= > ~11V/us Ceva mai incolo ai 150V 10kHz si 3.3us => ~45V/us . Imi pare rau dar rezultatele sunt prea diferite ca sa poate fi reale. Oscul nu calculeaza tr-ul care ne intereseaza pe noi: adica timpul in care semnalul urca de la 10% la 90% din valoarea finala. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 In comunicarile de la AES din anul 1973 ale lui Matti Otala (........Electrocompaniet ........eheeeee....... ) toate masuratorile de Slew-rate erau facute cu un generator HP ( analog , cu tuburi........... ) care avea pentru semnal dreptunghiular timpul de crestere ( constant , evident ) de 100 nanosecunde ( ! ) iar frecventa , standard pentru testele sale era de 10 KHz si de atunci au ramas ca referinta , asa ca nu vad de ce am face noi testele la 20 Hz , 2 KHz sau 50KHz ! Dar in teorie , exact cum spune si @misa , factorul numit slew-rate nu are cum sa varieze , pentru ca amplificatorul nu poate sa isi schimbe acest parametru in functie de frecventa sau de nivelul de intrare etc ! Amplificatorul este spus simplu " un cuadripol , cu o intrare , o iesire si o ecuatie de tranfer " ! Simplu , nu ? Oricum dupa ce a pus la punct sistemul de masura , Leco a dovedit ca pana in prezent are cel mai performant amplificator din Romania . Totul este relativ , deoarece exista si schema proiectului meu si al colegilor de forum , care sper sa concureze cu succes la titlul de " cel mai rapid amplificator " ( ) din Romania ! Felicitari Leco !!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 In comunicarile de la AES din anul 1973 ale lui Matti Otala (........Electrocompaniet ........eheeeee....... ) toate masuratorile de Slew-rate erau facute cu un generator HP ( analog , cu tuburi........... ) care avea pentru semnal dreptunghiular timpul de crestere ( constant , evident ) de 100 nanosecunde ( ! ) iar frecventa , standard pentru testele sale era de 10 KHz si de atunci au ramas ca referinta , asa ca nu vad de ce am face noi testele la 20 Hz , 2 KHz sau 50KHz ! Dar in teorie , exact cum spune si @misa , factorul numit slew-rate nu are cum sa varieze , pentru ca amplificatorul nu poate sa isi schimbe acest parametru in functie de frecventa sau de nivelul de intrare etc ! Amplificatorul este spus simplu " un cuadripol , cu o intrare , o iesire si o ecuatie de tranfer " ! Simplu , nu ? Oricum dupa ce a pus la punct sistemul de masura , Leco a dovedit ca pana in prezent are cel mai performant amplificator din Romania . Totul este relativ , deoarece exista si schema proiectului meu si al colegilor de forum , care sper sa concureze cu succes la titlul de " cel mai rapid amplificator " ( ) din Romania ! Felicitari Leco !!! Teoretic ar trebui ca SR sa die constant insa practic datorita schemei, compensarilor, calitatii componentelor, a parametrilor tranzistorilor finali, isi schimba usor SR-ul deoarece amplificatorul NU este perfect liniar 0,01db in banda audio 20Hz-20Khz, de aia am si facut testele la diverse frecvente de baza din banda audio. Ca esantion ar trebui luate 2 frecvente duupa parerea mea: 10000Hz si 1000Hz si poate 20Khz , restul este irelevant. Insa eu am testat in tot domeniu audio, chiar si peste si sub, ca frecvente tocmai pentru arata acest lucru si de aia am si facut comparatia vs Crown,pentru a vedea exact ce si cum. Sharky, scuza-ma ca spun, cine l-a invatat pe dl tvicol ca SR se masoara la: CITEZ: Pentru a evita neliniaritatea amplificatorului in cauza, masuratoarea nu trebuie efectuata la mai mult de 10% din puterea maxima. Compensarea acestuia nu arata decat ca amplificatorul este puternic neliniar si incapabil de a sustine o sarcina puternic inductiva sau capacitiva rezistiva in functie de frecventa. Din videoclip se vede clar ca nu se descurca nici cu una rezistiva. Tibi Pai tocmai de aia am facut la mai multe niveluri de iesire pentru a vedea NELINEARITATEA in functie de puterea de iesire, am testat la 1W, 10W si 90% din Pmax, pt a scoate in evidenta NEAJUNSURILE, ca doar nu cumperi un amplificator de 500W sa asculti doar 50W, pentru a fi "impacat psihologic" ca ai SR bun... Din cite stiu se masoara la 10% si 90% din putere si se face o medie! Nu vreau sa intru in polemici cu dumnealui, insa mai are de invatat O GROAZA. Si oricum sint curios ca idee amplificatorul facut de dumnealui,quad-ul , cum se comporta la un test cum am testat eu modulele mele, si in special la testul cu sarcina reactiva! Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 LEco, cred ca ai interpretat gresit. El vroia sa spuna 10% din puterea maxima. Adica daca ai 400W masori la 40W. SR-ul nu variaza cu frecventa. Banda de frecventa si sr-ul sunt de fapt acelasi lucru, dar din doua domenii diferite: amplitudine-timp si respectiv amplitudine frecventa. Acestea sunt strans legate. DAca sr-ul ar varia cu frecventa ar iesi o harababura. O intreaga poveste cu explicatii aici, de vazut posturile lui Traian B. (o fi Traian Basescu ) http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic.php ... sc&start=0 Link spre comentariu
mișa Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Evident ca SR nu variaza cu frecventa. El reprezinta viteza maxima de variatie a semnalului de iesire, adica viteza cu care amplificatorul raspunde la semnal treapta. Frecventa de care vorbesti ar fi cite "trepte" sunt pe secunda. Nu are legatura si nu intra nici teoretic nici practic in calcule. Chiar nu e mare lucru sa masori asta. Pina una alta n-ai pus nici o poza din care sa se vada cit de cit decent SR. A incercat Victor o aproximare cit de cit. Uite cam asa ar trebui sa arate o poza din care poti estima SR: download/file.php?id=41076&mode=viewEa trebuie sa arate LA FEL indiferent de frecventa, evident daca reglezi corect baza de timp. Ia incearca sa faci o asemenea estimare si la lasi dracului rezultatele pe care le calculeaza osciloscopul tau. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Sharky, am demonstrat ca SR-ul la un amplificator VARIAZA, in banda lui de frecventa, adica sa vede raspunsul lui la anumite frecventa si amplitudini, in BANDA LUI DE FRECVENTA. Teoretic SR nu variaza cu frecventa, practic (la amplificator DA!) si de ce zic DA? Sa nu se inteleaga gresit, SR variaza IN banda de frecventa reprodusa de amplificator NU cu frecventa, de asta zic DA, pentru ca NIMENI nu a inventat un amplificator de putere in care sa fie IDEAL! Un calcul ar fi aici si cred ca ceea ce scrie aici, CITEZ: http://www.amplifier.cd/Tutorial/Slew_Rate/SlewRate.htm It is forbidden that with a Slew rate measurement a loudspeaker is attached, since the tweeter is destroyed by the high frequencies and levels. For a test a level is recommended, approx.. 5% to 10% under the maximum output voltage with normal load (e.g. 4 ohms). sau si oemanii de acolo sint PROSTI si dl tvicol le stie pe toate Si ce spuneti voi de formula asta de calcul a SR? Citez: Slew-rate-ul este in stransa concordanta cu frecventa, de fapt specifica in orice ABCD-ar al profesionistilor audio ,ca ,se pot deduce una din cealalta(ca si formule), banda de frecventa si SR. Fom=SR/3,14Uvv unde: Fom este frecv max de raspuns in Hz Sr este slew-rata Uvv este tens varf la varf (peak to peak) a semnalului NEDISTORSIONAT Extras sin Manualul Inginerului Electronist Deci atunci la 1000Hz ar trebui sa fie un SR de cit? Sau ce ce se explica aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Slew_rate MISA, iti recomand sa o lasi balta, inseamna ca nu te-ai uitat la filme si la poze cind aveam comparatie input vs output, unde am spus frecvente, niivel, baza de timp, timpii de crestere si de cadere. Imi EXPLICI si mie ce "arata" poza ta si ce masori tu acolo? Link spre comentariu
mișa Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Sigur ca iti explic. Semnalul de sus e intrarea. Semnalul de jos e iesirea se vede clar cit timp ii trebuie semnalului de iesire (numar de diviziuni pe orizontala inmultit cu baza de timp) ca creasca respectiv sa descreasca. De asemenea, pe verticala poti vedea limitele de tensiune intre care variaza semnalul (numarul de diviziuni pe verticala inmultit cu sensibilitatea). Atit baza de timp in micro secunde /diviziune cit si dsensibilitatea intrarii osciloscopului in volti/divizune sunt afisate in dreapta. (Si tu le ai afisate pe osciloscopul tau.)Acum, daca faci raportul amplitudinea semnalului/timp de variatie afli exact SR. (timpul de variatie e durata frontului adica a zonei inclinate de pe semnalul de jos.Daca se schimba frecventa semnalului dreptunghiular, singura modificare a pozei ar fi ca se lungesc sau scurteaza palierele orizontale. Vei observa ca durata frontului (zona inclinata) ramine constanta. Un momentul in care frecventa creste atit de mult incit palierele orizontale devin de lungime zero, poti afirma ca ai ajuns la frecventa maxima de trecere neatenuata.Normal ca SR se masoara in banda de trecere, ca de fapt orice alta masuratoare.Te rog sa cauti o specificatie de amplificator audio complet, amplificator operational sau alte amplificatoare in care SR e dat la o anumita frecventa.Pe mine nu trebuie sa ma crezi. Esti cu generatorul si osciloscopul in fata, fa masuratorile PE ECRANUL OSCILOSCOPULUI si convinge-te. Nu trebuie sa pui 100 de poze ci doar una singura.O curiozitate: Ce mama dracului masori tu la un amplificator audio cu osciloscopul in semnal triunghiular? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Misa, foarte corect,ce ai spus!Deci rezulta de aici ca ampliful in functie de frecventa(cu cit creste) are o intirziiere din ce in ce mai mare, si o deformare a formei de unda la iesire, corect?Adica "aplecarea" pantei de urcare si implicit timpul de raspuns, de unde rezulta ca SR variaza in functie de raspunsul IN FRECVENTA al acelui etaj final, CORECT?Repet, cel mai bine masurarea SR s-ar face la 10 Khz, rezultatul obtinut fiind RELEVANT pentru acel amplificator.Un test indeamanuntit, adica la 10000Hz, 20000Hz 1000Hz cit si sub30Hz ba chiar sub 15Hz, ar arata calitatea sau neajunsurile unui amplificator, eu DE aia am fost corect si cinstit fata de toata lumea si am incercat sa arat raspunsul in semnal dreptunghiular la frecvente cuprinse intre 3,3Hz si 100000Hz, pentru a arata ce si cum.Era foarte simplu sa fac o masuratoare, clasica pe sinusoidal, 5% sub nivelul de clipping, unde amplificatorul mergea ca uns, masuram tensiunea pe sarcina si ziceam, gata domne mia de wati!Insa trebuia si testul pe dreptunghiular ca sa se vada ADEVARATELE avantaje sau neajunsuri!NU am vazut firma de producatori de amplificatoare care pina acum sa specifice la ce frecventa s-a facut masuratoarea SR-ului, si nici nu cred ca voi vedea.Insa eu am facut-o, ca sa vada toata lumea si poate sa se TERMINE odata cu toata circoteala de care am avut parte de la primul post referitor la modulele facute de mine.Oamenii au vrut teste, le-am facut, in toate frecventele posibile si imposibile, cu cu sarcina clasica dummy load, si pe difuzor(cea mai reactiva sarcina) si cu sarcina reactiva simulata, cu tot tacimul.M-ai putea ajuta eventual, si imi cer scuze ca am fost putin mai acru, sa imi spui cu ce as putea masuta decalajul de faza intre curent si tensiune, la iesirea amolificatorului meu.Si, te rog, NU compara osciloscioul tau cu tub catodic ca display, fata de rezolutia de 2 lei a unui osciloscop cu digital storage, tubul catotic, este si va ramine FOREVER cel mai acurat ca display. O curiozitate: Ce mama dracului masori tu la un amplificator audio cu osciloscopul in semnal triunghiular?Misa, era doar un "bonus" poate il cereau cei ce au circotit...Semnalul triunghiular ar fi avut efect(cum s-a vazut foarte clar) la frecvente mari, peste 100Khz, unde datorita limitarilor tranzistorilor finali devenea usor sinusoidal (curbarea extremelor excursiei de iesire), care se vedeau mai bine "la ochi" decit in dreptunghiular. Link spre comentariu
mișa Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Chiar ca nu ai inteles nimic...NU se modifica "aplecarea" cu frecventa! Ti-am spus in postul anterior ca prin modificarea frecventei doar se scurteaza sau se lungesc palierele, adica zonele orizontale. Doar din motivul de a vedea corect pe ecran trebuie sa modifici baza de timp. Daca vei observa pe axa X, vei avea acelasi timp de crestere respectiv descrestere a semnalului indiferent de frecventa. E usor, citesti numarul de diviziuni de pe ecran si inmultesti cu baza de timp... Trage mai bine o fuga pina la Victor sa-ti explice practic. E foarte simplu, trebuie doar sa prinzi ideea. Succes, si daca chiar doresti sa inveti, eu sunt dispus sa te ajut.E pacat ca o persoana care construieste amplificatoare sa nu stie aceste informatii elementare si modul de folosire al unui osciloscop. (eu nu incerc sa te combat, incerc sa te invat, ca ai nevoie, dupa cum usor vede un profesionist din pozele care le-ai pus, in special din primul set. Hai sa fim seriosi...suntem pe forum de electronica)Sper sa nu ma intrebi ce montaje am facut.Nicidecum nu am facut comparatie intre osciloscoape! Am dorit doar sa afirm ca trebuie folosit corect. La chestia cu faza, te rog sa fi mai explicit. Eu, deocamdata propun sa gasim o metoda sa masuram corect SR cu osciloscopul tau, dupa care facem si estimari de faza. Eu nu am lucrat cu aparatul tau, dar cred ca e suficient de performant incit sa poti face o ESTIMARE de SR si faza corecta la un amplificator audio. Link spre comentariu
mișa Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 NU am vazut firma de producatori de amplificatoare care pina acum sa specifice la ce frecventa s-a facut masuratoarea SR-ului, si nici nu cred ca voi vedea.Insa eu am facut-o, ca sa vada toata lumea si poate sa se TERMINE odata cu toata circoteala de care am avut parte de la primul post referitor la modulele facute de mine.Dumnezeule...Nestiinta ma fascineaza mai mult ca stiinta: nu are limite Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Explica, sa intelegem si noi, "nestiutorii"!E usor de aruncat "pastile".Si acum serios, prezinta si tu ceva facut de tine.De acum incoilo asa am sa iau pe toti cei ce intervin, prezinti ceva sau lasa-ne!Si da link cu amplificator de putere, profi sau de care vrei tu, unde se specifica in pfd Slew Rate xxV/uSec @ x,xx,xxx,xxxx,xxxxx, Hz. Link spre comentariu
mișa Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Ce? si explic.............. nu trebuia sa pui "nestiutorii" in ghilimele pentru ca explic cu placere pentru cei interesati. Acum cinstit vorbind, tu te cosideri dintre cei dintre ghilimele?AHA! deci asa... pentru ca pe linga faptul ca esti total nepregatit mai esti si lenes, adica nu esti in stare sa cauti nici macar pe forumul pe care faci gargara (ca de pus ceva util nu putem vorbi) am sa caut eu citeva " lincuri" despre mine, asa numa' pentru ca nu am ce sa fac acuma si prefer sa-mi bat joc de tineviewtopic.php?f=13&t=36515&start=15&hilit=su169viewtopic.php?f=28&t=43647&hilit=williamson&start=15viewtopic.php?f=28&t=60969&hilit=6s33sviewtopic.php?f=28&t=31381&hilit=6p3s&start=30viewtopic.php?f=5&t=28830&hilit=tda7294&start=60viewtopic.php?f=5&t=37611&hilit=7294viewtopic.php?f=183&t=36243&hilit=nixie&start=15Citeva chestii.. Practic nu esti in stare sa faci diferenta dintre o informatie utila si una eronata....Esti penibil. Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Cred ca Leco s-a exprimat gresit. Cred [sper] ca a vrut sa spuna ca raspunsul la semnal dreptunghiular (si nu SR) se altereaza odata cu cresterea frecventei (se "apleaca" frontul).SR nu depinde de frecventa - a dat Sharky link catre explicatiile exhaustive ale lui Traian B pe hi-fi.ro. Link spre comentariu
mișa Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Lasa nu-l mai apara, pe linga faptul ca e complet paralel cu ce se intimpla mai e si lenes si rauvoitor. Tu nu vezi primele poze care le-a pus, asa ca sa "ne invete" ce inseamna un amplificator de firma! In loc sa invete el ce se intimpla...vezi si tu. M-am abtinut pina acum, dar cind vad ca ma pune sa pun realizari de-ale mele in loc sa puna e mina pe carte ma enervez. Practic el ce a vrut sa arate? A vrut sa arate ca si-a cumparat in sfirsit osciloscop si spera sa dea lectii tuturor! Ia citeste de la inceput. Trebuie sa fi complet neinstruit sau idiot sa pui zeci de poze nonsens, irelevante, doar asa, sa arati ca ti-ai cumparat on "scope" de bani marunti! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 viewtopic.php?f=13&t=36515&start=15&hilit=su169 IMI DAU SEAMA CE FEL DE STUDENT AI FOST, daca folosesti finali SU 169 in audio, sint de comutatie televizoarele color, cit despre lucratura, ampliful meu de 2x50W cu KD503 Tesla alimentat la +/- 38Vcc, arata de 100 ori mai bine.... viewtopic.php?f=5&t=28830&hilit=tda7294&start=60 Vorbesc de amplificatoare de putere MARE nu putze le LM-uri sau TDA-uri, deci neinteresant pentru mine cit nici cele pe lampi, nu este domeniul meu, las pe altii sa pape o piine in domeniul lor. viewtopic.php?f=5&t=37611&hilit=7294 Asemeni viewtopic.php?f=183&t=36243&hilit=nixie&start=15 Esti penibil. PENIBIL Esti tu, imi pui montaje cu TDA7294 cu care scoti mai mult de 75W rms la 8 ohm, la +/- 38Vcc, TAARE RAU, am sa fac si eu stiu ca tda7294 are un sunet SUPERB! Imi pui montaje cu tuburi nixie esti tare omule, keep on the good work! AICI SE VORBESTE DE AMPLIFICATOR AUDIO nu de jucariile facute de tine, auzi amplificator audio cu SU169, doamneeeeeee, ce scoala ai facut, scuza-ma ca iti zic dar ESTI IN PLUS IN AUDIO CU tranzistor SU169 care este tranzistor final in baleiajul Tv Color sau in sursa in comutatie(la unele) Misa ca sa incheiem, tu ori nu sti sa dai un Quote, ori te bagi in seama aiurea. Ca sa fi ONTOPIC, citi volti pe microsecunda Slew Rate am in poza cu 1000Hz dreptunghiular? Scurt si la subiect, fara divagari. Astept! De acum incolo , iau in seama NUMAI pe cine vine cu teste, probe reale cu filmari cum am facut eu, nu cu auzite de la nu stiu cine sau spuse de catre nu stiu cine, sau ca a spus cutare in cutare thread. Toata lumea aici stie formule, toti sint doctori, toti sint ingineri, toti sint atotstiutori, sint cei mai buni, si dintre toti doar Victor a scris ceva concret, restul ne dam cu parerile aiurea in tramvai... Puneti mina fratilor si realizati si voi si ne luam la challenge daca sinteti asa de buni, teste pe fata! Pina una alta jucaria asta a mea , asa cum este ea, buna, rea , este cea mai puternica clasa AB de pe forum daca e sa o luam asa, si toti mor de ciuda ca nu se da schema, invatati si voi ce si cum, inspirati-va din sutele de scheme BUNE de pe internet si din manuale service, implementati in schema voastra sau faceti o schema buna din 10 mai slabe, luati ce e mai bun de la fiecare, testati, imbunatatiti, experimentati, ardeti tranzistori, muscati-va degetele de nervi, nu dormiti noptile alaturi de femeia din pat , si scoateti ceva, lasati vorbaria ca 70% din threadurile de pe acest forum, si nu numai, sint NUMAI VORBARIE si PARERI de atotstiutori, baska CIRCOTEALA cit cuprinde! GATA, ajunge, sint satul de voi pina peste cap, serios acum. Ma doare fix in cot de parerile voastre, nu va place ce fac, ura si la gara! Faceti voi. Eu imi vad de treaba mea! Slew Rate la 4 firme importante in domeniul amplificare profesionala: CROWN CREST Lab Gruppen Martin Audio Arata-mi si mie UNDE in aceste prospecte se specifica SLEW RATE la oricare frecventa, ca despre asta era vorba, in Quotele tau! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum