Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de firma

Vizitator

Postări Recomandate

Concluzii deranjante poate trage orice om care nu e suficient pregatit sau nu e suficient de atent.Raspunsul pe joase ala e si e normal din moment ce statia are filtrele pe care le-ai descris tu. Un necunoscator se sperie si crede ca are raspuns prost, n-are slewrate. Cand colo asta se intampla cand pui asemena filtre.Capacitatea sondei o reglezi doar la fr mare, la 100Hz poate sa fie si de 1nF ca tot aia e.O sa ma uit mai tarziu la toate filmele, acum tre sa plec iar.

sa fim clar intelesi, ma refer strict la modulul lui Leco!
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 126
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

23

• hpavictor

21

• mișa

18

• UNIX

6

Top autori în acest subiect

Concluzii deranjante poate trage orice om care nu e suficient pregatit sau nu e suficient de atent.Raspunsul pe joase ala e si e normal din moment ce statia are filtrele pe care le-ai descris tu. Un necunoscator se sperie si crede ca are raspuns prost, n-are slewrate. Cand colo asta se intampla cand pui asemena filtre.Capacitatea sondei o reglezi doar la fr mare, la 100Hz poate sa fie si de 1nF ca tot aia e.O sa ma uit mai tarziu la toate filmele, acum tre sa plec iar.

Nu ma refer la inclinarea frontului ( evaluarea slewrate-ului ) , ci la inclinarea palierului ( raspunsul la joase ) iar amplificatorul lui Leco nu are filtre trece sus pe intrare . E ceva gresit la masuratoare sau la valoarea unor condesatoare , trebuie refacuta masuratoarea cu sonde serioase de firma nu facaturi care nu permit compensarea interna . Nu pot sa cred ca are ceva amplificatorul
Link spre comentariu

Amplificatorul nu are nimic, era de la sonda, nu am vrut insa sa folosesc sonda noua, insa miine fac alta filmare unde voi demonstra ca totul este OK intre 20Hz si 30Khz, banda de lucru (fara atenuare mai mare de 1db la capete) a modulelor mele.

Link spre comentariu

Nu ca nu te-as crede ca modulele tale merg bine, dar daca vrei sa multumesti toti carcotasii atunci ai putea la inceputul filmului sa calibrezi sonda, sa se vada clar ca nu te joci. :)Eu sunt ferm convins ca amplificatorul merge bine la fr mari, fara suprareglari majore. De ar fi altfel cred ca te-ai enerva si pana nu l-ai regla la perfectie nu te-ai lasa. :da

Link spre comentariu

Nu prea conteaza , pentru ca este o aplicatie semiprofesionala , numai pentru lautari semianalfabeti si total afoni....... Iar aia habar nu au de clasa D , pentru ei daca e Dynacord inseamna ca e perfectiunea in sunet . Asta e , brandul vinde , nu calitatea......dar sper sa nu intelegeti gresit , Dynacord face lucruri si de mare calitate , dar PM3 are inclus un amplificator de putere in clasa D doar pentru boxele de control , si nu suna chiar rau , au ales o solutie tehnica diferita ..... Scuze pentru offtopic !

Link spre comentariu

Leco, m-am uitat la filmulete, dar trebuie sa ma chiorasc ca sa vad amplitudinea, tr-ul si alte povesti. Ma rog, daca esti atent in unele din cazuri se vede ce ma intereseaza pe mine, dar sunt cam dificil de citit.

Parerea mea este ca oricat si orice v-ar arata leco voi tot carcotasi o sa fiti.Asa este natia romaneasca.

Multi vad, putini pricep...si care nu pricep multe se baga la comentat.DEci daca nu intelegi ce se vorbeste aici nu te baga aiurea in seama.
Link spre comentariu

Parerea mea este ca oricat si orice v-ar arata leco voi tot carcotasi o sa fiti.Asa este natia romaneasca.

nu ti-a cerut nimeni parerea, iar daca nu ai nimic util de adaugat se numeste offtopic. amenintarile si filozofiile pastreaza-le pentru semenii tai. potoleste-te si citeste nitel regulamentul!Leco, imi faci, te rog, teste pe dreptunghiular la 1W si 10W, la 30 si 100Hz, fara protectie?
Link spre comentariu

Nu am nimic cu nimeni dar nu mai sariti asa ca intepatii. Stati calmi.Un singur raspuns as vrea, cati dintre cei ce fac kituri v-au pus la dispozitie ce v-a pus leco.Am intervenit pt ca am observat ca de la inceput de cand a iesit pe piata cu kiturile au sarit toti pe el si nu inteleg daca tot sunt atatia isteti de ce nu fac ei ce a facut leco si sa lase omul sa isi comercializeze produsele.

Link spre comentariu

Si ma rog cu cine avem onoarea?Ne iei cu tot felul de clisee gen tipic romanesc si apoi tot tu te dai ranit daca ti se raspunde cu aceeasi moneda.Omule inafara ca unii au sarit la modul agresiv sa ceara schema restul comentariilor au fost la obiect si argumentate tehnic. Asta pe topicul cu kiturile. In subiectul asta nu e nimic negativ, doar s-au subliniat niste aspecte tehnice, utile dealtfel pentru cei mai putin pregatiti care invata si ei una alta cu ocazia asta.

Link spre comentariu

Nu am nimic cu nimeni nici noi dar nu mai sariti asa ca intepatii noi nu suntem intepati , poate altii. Stati calmi. Cine se agita in afara de tine ?

Un singur raspuns as vreascrie mai jos, cati dintre cei ce fac kituri v-au pus la dispozitie ce v-a pus leco.

Am intervenit pt ca am observat ca de la inceput de cand a iesit pe piata cu kiturile au sarit toti pe el si nu inteleg daca tot sunt atatia isteti multumim pentru recunoastere de ce nu fac ei ce a facut leco si sa lase omul sa isi comercializeze produsele.

Un singur raspuns :

Tot respectul pentru parerea ta , dar eu nu sunt carcotas , ci am dorit precizari cu privire la functionarea amplificatoarelor testate , si daca nu cumva este o eroare de masura , atunci este garantat ceva in neregula.................in nicio prezentare de pana acum , la testul cu semnal dreptunghiular pe intrare , pe iesire nu se vedea dreptunghiular ! Asta este nelamurirea , si nu este carcoteala !

Sunt pentru DIY , si pentru pasiunea comuna numita electronica audio...........................nu comercializez kituri ! De aia nu am pus la dispozitie " ce v-a pus leco " ........dar te rog nu stalci numele userului DjLeco , omul asta merita mai mult respect ! Chiar daca te ocupi sau te-ai ocupat de amplificatoare cu kituri AV400 sau AV800 , si ai avut rezultate bune , daca oferi respect , vei primi respect :da :da :da :da :da . Fii binevenit in comunitatea noastra !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări