tanase Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 am un tv arctic de14 si dupa un timp de functionare (uneori chiar si cateva minute)se blocheaza comenzile uneori apare si portiuni de scris din meeniu service.E vorba de tv echipat cu proc. tda9345ps/n3/3/1913,stie cineva care ar putea fi cauza?Mentionez ca daca e oprit de la retea functioneaza iar . Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 am un tv arctic de14 si dupa un timp de functionare (uneori chiar si cateva minute)se blocheaza comenzile uneori apare si portiuni de scris din meeniu service.E vorba de tv echipat cu proc. tda9345ps/n3/3/1913,stie cineva care ar putea fi cauza?Mentionez ca daca e oprit de la retea functioneaza iar .Schimbati quartzul pe procesor si conzi de pe quartz daca are .Desfiintati tastatura .Daca nici asa nu merge s-ar putea sa fie procesorul defect.Schema gasiti este sasiu E1 de beko. Link spre comentariu
tanase Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 am sch quartul si cond am deconectat si tastatura dar tot se blocheaza singura diferenta e ca nu mai apare franturile de scris din meniu service.O sa schimb procesorul si va anunt rezultatul. Link spre comentariu
adrianvmx Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Verificati rezistentele de pe SCL SDA pe comunicarea dintre memorie si procesor de obicei 100ohmi daca sunt SMD uri posibil una intrerupta . Link spre comentariu
tanase Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 se pare ca problema era la procesor,l-am schimbat si totul e in regula .Multumiri celor care m-au ajutat in special d-lui Dan. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum