Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect la tv arctic

tanase

Postări Recomandate

am un tv arctic de14 si dupa un timp de functionare (uneori chiar si cateva minute)se blocheaza comenzile uneori apare si portiuni de scris din meeniu service.E vorba de tv echipat cu proc. tda9345ps/n3/3/1913,stie cineva care ar putea fi cauza?Mentionez ca daca e oprit de la retea functioneaza iar .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tanase

3

• adrianvmx

1

• dan cod

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

am un tv arctic de14 si dupa un timp de functionare (uneori chiar si cateva minute)se blocheaza comenzile uneori apare si portiuni de scris din meeniu service.E vorba de tv echipat cu proc. tda9345ps/n3/3/1913,stie cineva care ar putea fi cauza?Mentionez ca daca e oprit de la retea functioneaza iar .

Schimbati quartzul pe procesor si conzi de pe quartz daca are .Desfiintati tastatura .Daca nici asa nu merge s-ar putea sa fie procesorul defect.Schema gasiti este sasiu E1 de beko.
Link spre comentariu

am sch quartul si cond am deconectat si tastatura dar tot se blocheaza singura diferenta e ca nu mai apare franturile de scris din meniu service.O sa schimb procesorul si va anunt rezultatul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări