Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Activare vibratii la distanta

Vizitator atlantiq

Postări Recomandate

Vizitator atlantiq

Salut, sunt prima data pe acest forum, si nu sunt sigur ca am postat bine, dar am nevoie de ajutorul vostru , pls. Am nevoie de un dispozitiv compus din telecomanda, care sa actioneze de la distanta un alt dispozitiv care sa produca vibratii *(nu lumina sau sunet) sa fie de dimensiuni mici si cat mai silentios, eventual sa fie purtat de cineva, iar distanta de actionare sa fie aprox 300 m minin in exterior. Vreau o idee sau pe cineva care ar putea sa il faca, chir si unul rudimentar. Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

1

• mișa

1

• hpavictor

1

• blazeu

1

Top autori în acest subiect

Vezi ca se gaseste in Japonia , dar sa nu il dai la maxim , ca uite ce au patit ei , cutremure , tsunami , explozii nucleare . Ca sa fi sigur ca totul este OK , monteaza-i baterii consumate , si scapi mai ieftin......ai grija sa nu mori de tanar !

Link spre comentariu

Vibratiile se produc cu un motoras mic pe axul caruia e montata o piesa excentrica. Eventual poti folosi un generator de vibratii dintr-un telefon vechi. Partea de telecomanda o poti cumpara de la o firma care se ocupa cu sisteme de alarma. Ceri "buton de panica wireless". Partea de receptor va trebui sa o demontezi din carcasa originala si sa o adaptezi nevoilor tale. Cu consumul de energie vei avea unele probleme...Vezi ca nu ai scris unde trebuie. Pe viitor sa ai mai multa grija.

Link spre comentariu

Hmm.... Nu's de ce asta mi-a amintit de stirea aia de prin Cancan cu domnisoara asiatica care introdusese in oarece locuri umbroase mobilu' pe vibratii, ca primea multe apeluri....Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări