Vizitator bogdan S Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Nu stiu daca am postat unde trebuie, intrebarea mea este urmatoarea:De unde va cumparati difuzoarele ? Observ tot felul de proiecte cu diferite difuzoare dar nimeni nu mentioneaza de unde le cumpara.Multumesc ! Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Incearca cu gugle , prietenul de nadejde al Primarului sectorului 5 din Bucuresti , nea Marean Vangelie Care Este . Nu este o rusine sa devii expert in GOOGLE SEARCH , cu siguranta iti va folosi in viata ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Nu stiu daca am postat unde trebuie, intrebarea mea este urmatoarea:De unde va cumparati difuzoarele ? Observ tot felul de proiecte cu diferite difuzoare dar nimeni nu mentioneaza de unde le cumpara.Multumesc !Ai mp! Link spre comentariu
CBI Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 difuzoarele ni le cumparam de pe intreg globul pamantesc ce difuzoare te intereseaza nu sunt toate adunate asa la acelasi magazin sunt si cateva magazine in tara,dar trebuie sa ai grija,nu toti vanzatorii se omoara sa acorde acte pe marfa (doar 'garantie verbala') si solicita plata avans sau integrala a marfii.Daca pateste ceva pe drum sau asa este trimisa pe buna stiinta,cam greu sa dovedesti ca esti nedreptatit,mai ales la lucruri ieftine Nu este o rusine sa devii expert in GOOGLE SEARCH pe persoana fizica Link spre comentariu
Vizitator bogdan S Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Observ multe posturi "inteligente" .Orice tampit stie sa foloseasca google-ul (unii dintre voi fac parte din aceata categorie).Multumesc Domnului Nomikos . Link spre comentariu
felixx Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Ce difuzoare te intereseaza?Preturile difera destul de mult.....la noi ("la dilari") in tara mai scumpe si afara ..........mai ieftine. Link spre comentariu
Vizitator bogdan S Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Preturi maxim 150 euro/ buc. Link spre comentariu
CBI Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Preturi maxim 150 euro/ buc.mai concret?mai rareste optiunile prin ceva cerinte Link spre comentariu
Vizitator bogdan S Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 Preturi maxim 150 euro/ buc.mai concret?mai rareste optiunile prin ceva cerinteEu am cerut un site,magazin,taraba de unde v ati procurat difuzoare audio si unde sunt oameni de incredere. Multumesc! Link spre comentariu
CBI Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 pai nu prea sunt tarabe dastea de care cauti,tocmai aia e pbmasunt importatori de produse audio si fiecare are anumite marci distribuiteexista distribuitori de monacor,beyma si tang band,ciare,18sound,rcf,paudio si selenium,tonsil.Mai sunt.Plus site-uri externe.Vrei din Ro,sau merge si din exterior?Nu putem pune zeci de linkuri asa spre magazine de profil ca se considera reclama daca doresti mai detaliaza ce fel de boxe ai in plan sa faci ,pe cate cai,cat de mari,ce caracteristici sonore urmaresti sa obtii si incercam sa reocmadm cateva solutii de difuzoare care s-ar incadra in cerinteOameni de incredere sunt toti,pana apare exceptia.NU poti sa stii ce probleme sau situatii apar.NU poate garanta nimeni cu nimic pt nimeni.Pot aparea orice neprevazuturi Link spre comentariu
VTP Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Preturi maxim 150 euro/ buc.In general, cand deschizi un topic, gandeste ce ai raspunde in locul celui intrebat! De unde sa stie ce vrei sa faci, cat vrei sa aloci/buc., ce destinatie are proiectul, etc.In Buc. difuzoare gasesti pe Silicon Valley (Maica Domnului) si se incadreaza ca bani. Nu discutam calitatea in lipsa datelor. Vrei altceva, CBI ti-a spus deja.In ce priveste suma declarata, pentru incinte de casa esti la medie! Vrei mai mult, depinde de ce vrei! Daca vrei ceva sa te lauzi, mergi la min. triplul sumei, vrei un raport pret /calitate bun, trebuie sa stim multe: gusturile in muzica, in sunet, posibilitati tehnice, proiectul adoptat, etc.Recomandari din nimic nu sunt bune de NIMIC! Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Observ multe posturi "inteligente" . Orice tampit stie sa foloseasca google-ul (unii dintre voi fac parte din aceata categorie). Multumesc Domnului Nomikos . Ca bine zici ! Mai pun si intrebari tampite , ca sa polueze forumul aiurea .............Mai bine ai fi observat de unde se cumpara difuzoare .............. Link spre comentariu
Toader Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Preturi maxim 150 euro/ buc.150 de euro boxa sau difuzorul? Link spre comentariu
Vizitator bogdan S Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Preturi maxim 150 euro/ buc.150 de euro boxa sau difuzorul?Difuzorul. Link spre comentariu
Vizitator flaviuvasile Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 magazinul de muzica acolo gasesti rcf.jbl etc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum