nexus Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 salut, am si eu nevoie de un sfat pt programarea acestui PIC:fiind in capsula TQFP44 as vrea sa-l programez in circuitul target,pt acest lucru avand un ICD2;pic-ul se alimenteaza la 2V7 in functionare normala si ma gandescsa folosesc acest voltaj pt a-l alimenta si in timpul programarii;intrebarea mea este pot sa conectez asa ICD2 doar la MCLR/VPP(pin18),PGC(pin16) si PGD(pin17) pentru a-l programa? Link spre comentariu
sofian Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 da dar icd2 trebuie sa aiba translatoare de nivel ptr pgc si pgd Link spre comentariu
nexus Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 deci in concluzie trebuie sa-i fac socket separat pt a-l putea programa Link spre comentariu
sofian Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 se poate programa si in circuit daca icd2 are ce trebuie Link spre comentariu
nexus Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 ok inteleg merci Sofian Link spre comentariu
picolo Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 misto discutie care merita purtata pe un forum.de ce nu vb voi in privat daca :unul zice: trebuie ceva acolo.celalalt: ok. multumesc.ok? ok ce?si eu am un PIC(L) si vreau sa-l programez in montaj si chiar nu am inteles nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum