Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schema tv LCD VERYO MODEL 32751

Vizitator costelgitu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mihai85

4

• tehtronics

1

• FLORIN IORDACHE

1

• dan cod

1

Vizitator costelgitu

Buna ziua! Intr-adevar este seria de sasiu ,pe care a-ti specificat-o.Daca puteti sa ma ajutati cu schema va multumesc mult.O zi buna!Multumesc foarte mult pentru ajutorul dat.

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

mai puteti uploada va rog schema pt sasiul 17MB12-2 ,Myria 26736BK?tv afisaza dungi orizontale, benzi care se tot plimba ,ori afisaza gri tot ecranul. am schimbat preventiv electroliticii din sursa, am tensiunile ok , suspectez defectiune la panel.

Link spre comentariu

La sasiele aste tipic este defect din cauza sursei dumpul care ar trebui schimbat si vazut alimentarile de 5V si 3V3 daca sunt corecte.Uneori trebuie dublat firul la cele doua.

Link spre comentariu

mutumesc. tensiunile sunt corecte: 3,39 si 5,1 mai exact. electroliticii din sursa schimbati cu unii de calitate ,cu toate ca aia pe care ii avea erau foarte buni. pe bara de 3v sunt 3 cabluri si 2 cabluri pe cea de 5v. tensiunile sunt identice si la intrarea in placa ,deci nu am cadere pe cabluri. am infipt si niste electrolitici in conectorul de la placa de baza pt a elimina un eventual riplu. nu am un osciloscop la indemana ,fiind pe la tara in concediu. daca aveti un dump la indemana v-as ruga sa il atasati ca sa elimin si aceasta ipoteza.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

In miniconcediul de pasti am scos acest tv de la naftalina incercand sa-l readuc la viata. Am schimbat si dumpul din memoria externa pt orice eventualitate. Am inteles, din ce am mai citit, ca mai este unul si in procesor. Nu stiu daca e cazul sa-l rescriu si pe ala. Am verificat tensiunile atat la sursa cat si pe placa. Am pus si osciloscopul si nu am vazut nimic anormal in ceea ce priveste alimentarile. Poate fi panelul? Am pus un filmulet pt vizualizarea defectului. Nu am mereu rastru cum se vede in film ,cateodata devine gri, alb, sau culoare inchisa.

http://tinypic.com/player.php?v=35it5yh&s=5

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări