Vizitator Sardath Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Caut un adeziv care sa lipeasca argintul si otelul. Niste sugestii ? As dori ceva durabil si nu produse in cantitati mari. Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
mikella Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 salut! cu poxipol ai incercat? daca lipeste otel cred ca lipeste si argint Link spre comentariu
Vizitator Sardath Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 din nefericire, poxipol nu e deajuns de puternic :( am auzit de niste adezive special concepute pentru metale. cred ca loctite avea ceva adeziv bun, dar nu stiu sigur care(am intrat pe site-ul lor si am gasit cel putin 20 de tipuri de adezive) Link spre comentariu
Vizitator Moş Crăciun Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Câteva sugestii, mai în glumă mai în serios.- Bison Power (bicomponent), încălzit la vreo 50-70 grade pentru întărire rapidă.- Aliaj clasic de lipit Sn-Pb. Oţelul se lipeşte mai greu dar merge totuşi.- Întreabă un bijutier.- Întreabă un ţigan meseriaş.Cristian Link spre comentariu
Vizitator Sardath Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 ultima varianta chiar mi-a trecut prin cap ) in caz ca are relevanta, tin sa specific ca suprafetele care trbuie lipite sunt mici. mai pe scurt, un inel de argint cu partea mecanica a unui ceas. Link spre comentariu
amassive Postat Mai 11, 2011 Partajează Postat Mai 11, 2011 Daca zgarii un pic capacul de la ceas si pui un strop de apa tare cred ca va prinde linistit fludorul iar pe argint nu vei mai avea nici un fel de probleme, fludorul prinde foarte bine. Link spre comentariu
icar Postat Mai 12, 2011 Partajează Postat Mai 12, 2011 O mica corectie: apa tare si fludorul nu se impaca. Foloseste cositor simplu si apa tare, dupa ce, in prealabil, cureti bine piesa de otel. Link spre comentariu
one Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 1. Bison metal.2. Sudura in puncte (punct!). Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 1. Bison metal. 2. Sudura in puncte (punct!). Adresa mea IP, sistemul de operare si browserul nu este nevoie sa mi le spuna nimeni, le pot afla si singur. ..CORECT ....... Caut un adeziv care sa lipeasca argintul si otelul. Niste sugestii ? As dori ceva durabil si nu produse in cantitati mari. Multumesc anticipat ! Acesta este cel mai bun.... http://www.ilkolor.bizoo.ro/vanzare/129 ... poxi-Metal Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum