Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf retea amplif cu lampi

Vizitator mosu3069

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dj_steel

2

• remus68

2

• hpavictor

1

• md_2910

1

Top autori în acest subiect

Vizitator mosu3069

Stiu de gluma baieti... :nebunrau: tole cu sectiunea 10 cmp , carcasa textolit; am nevoie de un profesionist cu experienta sa-mi calculeze diametrul sarmei in primar si secundar si nr de spire.Am nevoie de transformator pt un amplificator stereo cu 6p 14p-ecc83.Vreau sa alimentez ambele canale de la un singur transformator de reteaVa multumesc anticipat.Astept raspunsuri :freaza:

Link spre comentariu
Vizitator mosu3069

multumesc pt oferta dar vreau sa-l fac eu ,vreau sa invat ceva nou ceva ce nu stiu sa fac ce farmec ar mai avea daca nu la-s face eu multumesc inca o data :

Link spre comentariu

se pare ca trebuie sa apelez eu la mama omida

:scarpin Cere-i sa-ti dea in carti! Poate asa afli si tu ce tensiuni si curenti trebuie sa obtii de la infasurarile secundare ale trafului ala. Cere-i sa-ti faca si-un descintec, ca poate esti deocheat si de-aia nu intelegi bine ce ti se spune.:inger
Link spre comentariu
Vizitator mosu3069

transformatoru are primaru bobina cu sirma de 0,3 sectiune2,5 pe 5,5cmtolele sint de calitate bunaare ceva tabla peeste tole ceva ecranaj ma gindescce pot scoate din el :freaza:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări