rvrazvan Postat Iulie 20, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2011 Am primit cipurile astazi. Implementarea este destul de simpla, dar mai este nevoie de un reciver spdif, care sa aibe iesire I2S.wm8804 mi-a fost recomandat de catre vanzator. Link spre comentariu
tm07uxo Postat August 2, 2012 Partajează Postat August 2, 2012 Am primit cipurile astazi. Implementarea este destul de simpla, dar mai este nevoie de un reciver spdif, care sa aibe iesire I2S.wm8804 mi-a fost recomandat de catre vanzator. Buna ziua. Un prieten de al meu care din pacate a emigrat construieste de vro 3 ani un player ...... bazat pe mecanismul Philips CD-Pro si DAC TDA 1541. Acest mecanism are iesire in format I2S ne mai fiind nevoie de un receptor sa faca conversia spdif/I2S. Desi convertorul este cu un singur TDA1541 sunetul este fantastic. Am citit pe NET ca mecanismele CDM12, VAM12 cu familiile lor sint in proportie de 90% cd-pro. Ptr. ca sint o serie de Playere care folosesec aceste mecanisme si se pot cumpara relativ ieftin Shand. ba mai mult se gasesc de cumparat si la noi ca piesa de schimb noi. Si acum INTRBAREA daca stie cineva cum se poate STOARCE semnal in format I2S din plaiere existente folosi in acelasi timp si comenzile si afisoarele . ... rezultind o scula si pentru noi care nu avem bani de CD-PRO Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum