LostCell Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Salut!vreu sa fac si io niste filtre pe 2 cai...am calculat filtrele...daa nu stiu cum sa fac bobinele adica stiu ce inductanta imi trebuie da nu stiu cum sa le fac...constructiv..adica cu mai multe straturi sau cum?pe scurt nu stiu sa aflu ce dimensiuni trebuie sa aiba bobina :prayer: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 http://www.forum.poweraudio.ro/viewtopic.php?t=63 Link spre comentariu
LostCell Postat Noiembrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 si becu ala de acolo ce face? Link spre comentariu
sifor Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 Se pare ca foarte putini au auzit ca "becul" este (poate) cea mai buna protectie pentru tweetere. Aia face becul de acolo. Totul e sa nimeresti becul potrivit !Don Mario Link spre comentariu
cr1stache Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 ii poti afla foarte usor valoarea becului al ce stiu exact este ca e bec de masina pe 12 v poti sa de duci la un magazin de piese auto si o sa-ti dea cei de acolo exact ce vrei Link spre comentariu
sifor Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 Problema nu e numai ca becul este la 12V ! Mai trebuie sa si calculezi(nimeresti) puterea becului. Daca-l pui de putere prea mica, o sa-ti limiteze amplitudinea inaltelor inaine de "soroc" ! daca-l pui de putere prea mare, o sa limiteze in timp ce se arde tweeterul, sau dupa. :smt005 Apropos : stie cineva de unde se poate cumpara sarma de 1 - 1,2 pentru bobine de filtre ?Don Mario Link spre comentariu
LostCell Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 si cum calculez eu puterea becului?sau o nimeresc ?prin incercari? :finga: Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 experimenteziFaci caracteristica (rezistenta in functie de curent) la mai multe becuri si il alegi pe cel potrivit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum