leoncris Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Vezi ca primul mesaj a fost scris in graba si evident GRESIT Citeste mesajul corectat !Voi incerca dupaamiaza sa-ti trimit si schema. Link spre comentariu
marshall Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 O cheie are contacte normal (minim 4 in cazul tau)inchise,respectiv (4)deschise functie de pozitia de operare.Atentie,cheia trebuie sa aiba 3 poziti,altfel becurile vor sta permanent aprinse indiferent de pozitia selectata.Masori cu un aparat de masura pe pozitia rezistente pentru identificarea contactelor pe fiecare pozitie,apoi...floare la ureche.Daca nu te descurci voi incerca sa fac o schita.Bafta!Merci dar ia in considerare doar DOUA pozitii te rog! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 OK,dar vor ramane aprinse permanent,fie serie,fie paralel :daSi pentru cultura mea,la ce-ti foloseste montajul,daca nu sunt prea indiscret? Link spre comentariu
marshall Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 OK,dar vor ramane aprinse permanent,fie serie,fie paralel :daSi pentru cultura mea,la ce-ti foloseste montajul,daca nu sunt prea indiscret?Stiu ca vor sta tot timpul aprinse! Asa si trebuie! Voi posta la sfarsit pentru ce-mi trebuie ... nu insistati pana atunci va rog! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Hoooooooooopaaaaaaaaaaaaaa.Ia posteaza o foto cu cheia pe care o ai . Link spre comentariu
marshall Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Hoooooooooopaaaaaaaaaaaaaa.Ia posteaza o foto cu cheia pe care o ai .Niu pot pune foto (din pacate) ... Este o cheie clasica, din comert, nu este speciala pentru chitara ....Are forma unei prisme dreptunghiulare, cu 6 picioruse pe una din laturi dispuse pe doua randuri, 3 cu 3 (similar punctelor de pe zarul de table), si cu o maneta pe latura diametral opusa ...Dar haidem sa ramanem la montajul cu becuri .... eram atat de aproape fir-ar sa fie ... nu trebuie sa complicam situtia pentru ca nu are rost ... va rog!merci! Link spre comentariu
marshall Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Dar o cheie cu 6 pini nu este cumva DPDT (si nu SPDT)? poate asa o putem lamuri in vre-un fel? Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Pun schema dupa ora 17 si...te descurci tu ca m-ai ametit cu becuri,generatoare.... Link spre comentariu
marshall Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Din fericire am reusit sa gasesc raspunsul aici: http://www.musicfromouterspace.com/analogsynth/odds_and_ends/PDF/switches_demystified_assembly.pdf Multumesc oricum pentru tot! Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Crezi ca ai gasit?Daca tot am promis... Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 La ce vrei tu,iti trebuiesc 3 chei DPDT Link spre comentariu
francezu Postat Martie 17, 2011 Partajează Postat Martie 17, 2011 Nu trebuie decat un DPDT : Serie: Paralel: Link spre comentariu
marshall Postat Martie 17, 2011 Autor Partajează Postat Martie 17, 2011 Exact ce trebuia demonstrat!Multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum