Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traf

Postări Recomandate

Buna. am pentru un traf un stator de motor cu dim:8,5cm grosime pachet tole si 2,5cm grosime interior pina incepe scobitura de introdus sirma . din el vreau su fac un traf in jur de 1200w m-am gindit ca in primar sai pun sirma de 1mm si in secundar sirma de 2,5mm credeti ca ma incadrez in putere (w)la dim..tole si sirma va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Buna. am pentru un traf un stator de motor cu dim:8,5cm grosime pachet tole si 2,5cm grosime interior pina incepe scobitura de introdus sirma . din el vreau su fac un traf in jur de 1200w m-am gindit ca in primar sai pun sirma de 1mm si in secundar sirma de 2,5mm credeti ca ma incadrez in putere (w)la dim..tole si sirma va multumesc

Trebuie sa dai mai multe detalii, ce tensiuni vrei sa obtii in secundar, ce anume sa alimenteze traful, etc..Oricum pentru o putere de 1200W in secundar vei avea nevoie de un miez magnezit cu aria de minim 39 Cm patrati, or ce ai tu acolo are 21. :rade:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări