Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sursa in comutatie pt amplificatoare

Vizitator DJ_tymy

Postări Recomandate

Vizitator darkangelbv

Chooper-ul este transformatorul ala din ferita care lucreaza la fregvente mari.. :finga: Pe ala il poti recupera dintr-o sursa de pc cu traf "zdravan" dar daca nu ai osciloscop macar nu e indicat sa te apuci de o sursa i comutatie mai ales la puterea asta...Mare grija la saturarea miezului... pt ca in acest caz tranzistorii nu mai "vad" reactanta bobinei ci doar rezistenta ei (care este FOARTE MICA) si vei avea nevoie de alte "artificii" :weedman: :partyman: :weedman:PS: Daca te crezi mai inteligent de cat mine nu ma lua in seama.. asta e.... fiecare are dreptul sa creada ce vrea...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Aici nu e vorba de inteligenta, ci mai de graba de experienta :finga: ; nu sunt in masura sa te contrazic ce pot spune e ca la orice ora am la dispozitie doua osciloscoape(cu care habar nu am cum se lucreaza) si miezuri am doua destul de zdravene sunt extrasa dintr-o alta sursa in comutatie de 20v 40a, numai ca nuprea stiu eu ce si cum sa fac eu pe acolo, si cu aceasta ocazie fac apel la bunavointa oamenilor sa ma ajute fiecare cu ce stie pentru a-i putea da drumul; nu ma tem de handicapul lipsei de cunostinte si nu am nevoie de incurajari de genu: "nu vei reusi pentru ca acolo sunt o gramada de parametri......ETC" pana la urma CI-urile am hotarat sa le cumpar ce voi folosi second vor fi doar tranzistoarele mos-fet care le-am extras din aceeasi sursa de tensiune au parca 35A la 600V

Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv

George(sb)Greu nu prea este avand in vedere ca ai osciloscop...Totusi te vei lovi de unele probleme...Eu am reusit sa realizez 2 surse in comutatie fara nici un fel de osciloscop..(offtopic) nu vinzi vreun osciloscop???

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări