Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

redresor auto

Vizitator valentinnr1

Postări Recomandate

Vizitator valentinnr1

Salut am si eu nevoie de o schema de redresare ,vreau so pun la masina are la baterie in jur de 12-13 si la capat sa scoata3.7v si 750mAh. daca are cineva o schema simpla ca pentru prosti so puna si mie, vreau sa incarc un telefon cu montajul .Multumesc Anticipat. :cry: :cry: :cry: :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costyndj

4

• Dr.L

3

• leoncris

2

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Apuca-te si masoara. Eu asta am facut. Toate cele de generatie mai noua (mai exact toti care au acumulator cu litiu de 3,7V) sigur se incarca la 5v.Odata toate nokia cu mufa mica,apoi toate smartphonurile (care au mufa usb si se incarca si direct din PC) si apoi si Sony-Ericsson.+ca e mult mai ieftin ca toata lumea sa adopte 5v ca tensiune standard si sa foloseasca aceelesi circuite

Link spre comentariu

Nu trebuiesc facute prea multe masuratori....aproape toate au tensiunea inscrisa si se rotesc in jurul tensiunii de 5v...+-0.5v. Montajul se poate face foarte usor...lm7805 se gaseste in sursele de computer si in mai toate aparatele digitale.......un led nu e problema.......iar de o rezistenta ....ce sa mai zicem. Cele de cumparat au cam acelasi lucru in ele...chia unele au doar7805 si led.

Link spre comentariu

Si un radiator suficient de mare!Ca sa nu mai zic,ca si curentul trebuie limitat (mobilele trag cat le da sursa)Tot un incarcator din comert e cea mai ieftina varianta

Link spre comentariu

Am achizitionat de curand un MX-c12 (set incarcatoare cu cabluri universale pentru tel.mobile) la 17ron, compus din:1.Incarcator pentru priza cu iesire USB;2.incarcator auto cu iesire USB;3.Cupla USB cu 10 conectori alimentare tel.mobile.Nu-i o suma exagerata ,cat despre utilitate...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări