doru tv Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 salut.stie cineva ce programator are indesit wia8 si unde pot gasi ?multumirii anticipate Link spre comentariu
cosmos Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Salut! Am gasit asa ceva pret RON 437,52 tva inclus, fara transportCod producator C00143067 Link spre comentariu
tv1 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Salut! Am gasit asa ceva pret RON 437,52 tva inclus, fara transportCod producator C00143067Nu merita placa aia nici 50 de lei.Mai pune 450 de ron si cumpara masina de spalat noua cu doi ani garantie. Link spre comentariu
YO2LFF Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Asculta-l pe "tv1".Dar nu mai cumpara Indesit! Se pare ca "expertii" de la firma asta au elaborat un aliaj pentru cruciera care reactioneaza chimic cu detergentul. In 2-3 ani acesta se va degrada pana cand se va rupe. Cuva (se misca in voia ei) sparge bazinul. Mai nou, bazinele din plastic sunt lipite...fara suruburi sau cleme. Link spre comentariu
doru tv Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 multumesc pentru atentie si ajutor.tot cautand pe net am gasit un nr de tel la o firma unde pretul programatorului nou e similar cu cel prezentat mai sus de dv , SH e 250ron fara transport masina nu are prea multe ore de functionare iar prog a inebunit instantaneu fara a fi determinat de un factor anume Link spre comentariu
romica-b Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 vezi valorile rezistentelor,mai ales cele de 100k.La acest tip de placa unul din defecte este lungirea valorilor rezistentelor,bafta! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum