icar Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Am o problema...misterioasa! Poate nu stiu eu ceva bine... Am un releu reed, fara bobina, pus, la o alarma, pe post de senzor magnetic. Nu stiu ce se intimpla: desi vad ca, la apropierea unui magnet, lamele se apropie si se pun in contact (lupa ce mareste de 10 ori!) contactul nu se realizeaza! Am mai lucrat cu astfel de relee, dar peste asa ceva nu am dat! E ceva ce nu stiu??? In alta ordine de idei, fiind din provincie, imposibil de gasit asa ceva prin magazine, ma poate ajuta cineva cu un releu reed (fara bobina) cu lungimea de 25 mm si diametrul de 3,5 mm. (ma rog, pe aproape, ca locul nu strimt! ) ?? Cu multumiri. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 lamele se apropie si se pun in contact, contactul nu se realizeazaContactele sint defecte (murdare, oxidate). Se inlocuieste releul reed.http://www.google.ro/#sclient=psy&hl=ro ... deecdec7f5 Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Mai puteti gasi la orice depanator de calculatoare de birou sau case de marcat tip ELKA, bulgarii folosind relee reed la tastatura. Link spre comentariu
icar Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Remus, fara suparare, stiu unde se gasesc, dar merita 20 de lei taxe, pentru 2 lei produs??? Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Magazinele sint in Bucuresti, in "buricul tirgului" - aceeasi locatie o ai si tu mentionata in profil... Link spre comentariu
icar Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Ups, imi cer scuze, intre timp m-am mutat in Sebes! Spusesem eu ceva de provincie...O sa fac modificarile de rigoare. Link spre comentariu
icar Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Se poate inchide, s-a rezolvat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum