Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diafonie

Vizitator Vasile

Postări Recomandate

Vizitator Vasile

Vreau sa fac un preamplificator pe lampi si vreau sa stiu daca fac ambele canale pe o singura lampa dubla (dubla trioda) va avea diafonie mare ?Il facea cu 2 lampi dar nu am gasit decat una :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ALEKS

4

• Electron

2

• Guest1

2

• Gandila

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Eu sunt tare sarit de pe fix :lol: Daca imi propun sa fac un circuit cu o anumita piesa nu ma poate scoate nimeni din ale mele pana nu ma lovesc cu capul :P Vreau cu ecc88 si gata :roll:

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Salve Vasile! Stiu schema am am facut-o si eu dar cu alt tub(ecc81) si e ok. Am folosit-o ca rep catodic dupa un etaj de preu cu ecc83. Chestia cu diafonia e relativa dar daca nu ma insel ecc88 are ecran intre triode pe care il pui la masa. Mai poti folosi varianta cu PCC88 de tv care sigur are ecran si s-ar rezolva treaba cu diafonia. Sincer si mie imi plac ecc88-urile si echiv. pt. ca au curentu anodic mai mare si redau mai cu "oua" joasele!!!Spor la montaj!

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator sorin6

Nu ma intereseaza amplificarea, este un simplu buffer :wink: In fata lui are tot ce-i trebuie, inclusiv control digital :lol:

*Aha, e pe post de "generator de armonice pare" care suna bine la ureche... :lol: :lol: :lol: (sorry pt off topic, nu o spun cu rautate...)
Link spre comentariu

Da! Intr-adevar suna bine... face bine urechii! Eu am mai construit aparate pe tuburi si cunosc! Dar pentru ca am mai gasit doar o singura astfel de "lampa" in sertar... de ce n-as folosi-o?

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am construit intr-un final "repetorul catodic". Intr-adevar suna excelent! Il recomand tuturor celor care vor asa-zis-ul generator de armonice placute urechii. Nici vorba de diafonie. Eu am pus tubul rusesc 6H23П.

Uite si poza in sine:

Posted Image

Stima,

ALEKS

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări