Vizitator Vasile Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 Vreau sa fac un preamplificator pe lampi si vreau sa stiu daca fac ambele canale pe o singura lampa dubla (dubla trioda) va avea diafonie mare ?Il facea cu 2 lampi dar nu am gasit decat una :cry: Link spre comentariu
Electron Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 De ce nu cauti o schema cu tuburile pe care ti le putem oferi??? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 12, 2004 Partajează Postat Septembrie 12, 2004 Eu sunt tare sarit de pe fix :lol: Daca imi propun sa fac un circuit cu o anumita piesa nu ma poate scoate nimeni din ale mele pana nu ma lovesc cu capul :P Vreau cu ecc88 si gata :roll: Link spre comentariu
Electron Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 Pai atunci arata-ne si noua schema aia sa vedem ce e cu ea. Link spre comentariu
Guest1 Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 Eu zic ca n-o sa ai diafonie mare.Daca nu ma insel, cele doua triode din ECC88 se pot ecrana, dar mai bine sa vedem schema ... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 schema Link spre comentariu
Guest1 Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 Poti sa pui linistit un singur ECC88 Link spre comentariu
Vizitator Andrei_T Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 Dupa cum arata schema cred ca este vorba de un repetor catodic si amplificarea cred ca o sa fie <1.Andrei Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Septembrie 13, 2004 Partajează Postat Septembrie 13, 2004 Nu ma intereseaza amplificarea, este un simplu buffer :wink: In fata lui are tot ce-i trebuie, inclusiv control digital :lol: Link spre comentariu
ALEKS Postat Noiembrie 25, 2004 Partajează Postat Noiembrie 25, 2004 Poti folosi linistit un singur tub E88CC. Am experimentat eu solutia si sunt multumit de calitatea sunetului. Link spre comentariu
Gandila Postat Noiembrie 29, 2004 Partajează Postat Noiembrie 29, 2004 Salve Vasile! Stiu schema am am facut-o si eu dar cu alt tub(ecc81) si e ok. Am folosit-o ca rep catodic dupa un etaj de preu cu ecc83. Chestia cu diafonia e relativa dar daca nu ma insel ecc88 are ecran intre triode pe care il pui la masa. Mai poti folosi varianta cu PCC88 de tv care sigur are ecran si s-ar rezolva treaba cu diafonia. Sincer si mie imi plac ecc88-urile si echiv. pt. ca au curentu anodic mai mare si redau mai cu "oua" joasele!!!Spor la montaj! Link spre comentariu
ALEKS Postat Februarie 18, 2005 Partajează Postat Februarie 18, 2005 Vasile pune te rog valorile pieselor in schema. Pune si tensiunea de alimentare a buffer-ului. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Februarie 18, 2005 Partajează Postat Februarie 18, 2005 Nu ma intereseaza amplificarea, este un simplu buffer :wink: In fata lui are tot ce-i trebuie, inclusiv control digital :lol:*Aha, e pe post de "generator de armonice pare" care suna bine la ureche... :lol: :lol: :lol: (sorry pt off topic, nu o spun cu rautate...) Link spre comentariu
ALEKS Postat Februarie 18, 2005 Partajează Postat Februarie 18, 2005 Da! Intr-adevar suna bine... face bine urechii! Eu am mai construit aparate pe tuburi si cunosc! Dar pentru ca am mai gasit doar o singura astfel de "lampa" in sertar... de ce n-as folosi-o? Link spre comentariu
ALEKS Postat Iunie 9, 2006 Partajează Postat Iunie 9, 2006 Am construit intr-un final "repetorul catodic". Intr-adevar suna excelent! Il recomand tuturor celor care vor asa-zis-ul generator de armonice placute urechii. Nici vorba de diafonie. Eu am pus tubul rusesc 6H23П. Uite si poza in sine: Stima, ALEKS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum