Vizitator razvan_g81 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Salutare tuturor!Am o statie motorola p080 si nu reusesc sa o programez, ma ajutat cineva sa fac o interfata dar nu mai gasesc driverul, am reinstalat intre timp windows-ul si l-am pierdut!Am cautat pe google si nici unul nu sa potrivit cu cablul meu!Daca stie careva cum sa fac sau are vreun driver...please help me!!!Razvan!!! Link spre comentariu
yo9how Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Vezi la sectiunea "Radioamatorism", este un topic legat de programarea statiilor motorola; in general se programeaza in MS-Dos, dar cel mai bine citeste acolo sau ia direct legatura cu userul "Yo4You". Link spre comentariu
Vizitator razvan_g81 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Vezi la sectiunea "Radioamatorism", este un topic legat de programarea statiilor motorola; in general se programeaza in MS-Dos, dar cel mai bine citeste acolo sau ia direct legatura cu userul "Yo4You".Ok o sa incerc!Multumesc pt raspuns! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum