Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor Refacere traseu pe PCB

Vizitator NewBreed

Postări Recomandate

Vizitator NewBreed

Salutare prieteni,Am o rugaminte mare la voi, cei care va pricepeti la electronica.am reusit miraculoasa performanta de a distruge doua trasee de pe un pcb!ma poate ajuta cineva cu un sfat legat de cum pot repara aceasta problema?sau se pricepe cineva din bucuresti sa ma ajute(contra cost desigur)!Multumesc anticipat,NewBreed

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• strombi

2

• leoncris

2

• 2informaticos

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator NewBreed

problema e ca nu stiu cu ce sa o prind si chestia e ca mai sunt cateva trasee in apropiere si nu cred ca as vrea sa se miste:)ceva ideei in legatura cu ce pot folosi sa o fixez?

Link spre comentariu

Bison Electro ar fi o sloutie sigura; se foloseste special pt refacerea traseelor pe placi electronice. Cauta cu google si vezi despre ce-i vorba.Daca pasta care o ai tu este asemanatoare, zic ca merge...

Link spre comentariu

Sa intelegem ca vrei sa refaci cablajul exfoliat si nu ai pistol de lipit?Si ca sugestie: nu-i nevoie sa refaci traseul chiar in zona exfoliata , pune un conductor izolat ,cositorit la capetele traseului exfoliat pe pini pieselor pe care la uneste traseul respectiv.Astfel vei obtine un contact ferm si elimini riscul altui scurt .

Link spre comentariu

Din pacate,nu sunt in bucuresti ca'ti faceam cadou unul romanesc,dar eu zic sa-ti cumperi unul la 40W cu 18 ron .E bun la casa omului !Da'mi PM si'ti spun de unde.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări