Vizitator NewBreed Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Salutare prieteni,Am o rugaminte mare la voi, cei care va pricepeti la electronica.am reusit miraculoasa performanta de a distruge doua trasee de pe un pcb!ma poate ajuta cineva cu un sfat legat de cum pot repara aceasta problema?sau se pricepe cineva din bucuresti sa ma ajute(contra cost desigur)!Multumesc anticipat,NewBreed Link spre comentariu
strombi Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 da il poti reface cu niste bucati de sarma unde lipeseste pcb pui niste bucati de sarmulitza si aia e Link spre comentariu
Vizitator NewBreed Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 crezi ca merge daca pun pasta termoconductoare cu 99.8% argint? Link spre comentariu
Vizitator NewBreed Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 sau are cineva un pistol de lipit, sta in zona crangasi si e dispus sa ma ajute?:( Link spre comentariu
strombi Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Dar gasesti sarma subtire de la caluri de net alea au sarme bune si unde lipseste circuit pui o bucata de sarma de colo dincolo. Link spre comentariu
Vizitator NewBreed Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 problema e ca nu stiu cu ce sa o prind si chestia e ca mai sunt cateva trasee in apropiere si nu cred ca as vrea sa se miste:)ceva ideei in legatura cu ce pot folosi sa o fixez? Link spre comentariu
2informaticos Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Bison Electro ar fi o sloutie sigura; se foloseste special pt refacerea traseelor pe placi electronice. Cauta cu google si vezi despre ce-i vorba.Daca pasta care o ai tu este asemanatoare, zic ca merge... Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Sa intelegem ca vrei sa refaci cablajul exfoliat si nu ai pistol de lipit?Si ca sugestie: nu-i nevoie sa refaci traseul chiar in zona exfoliata , pune un conductor izolat ,cositorit la capetele traseului exfoliat pe pini pieselor pe care la uneste traseul respectiv.Astfel vei obtine un contact ferm si elimini riscul altui scurt . Link spre comentariu
Vizitator NewBreed Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 leoncris> exact asta as incerca sa fac dar nu am un pistol de lipit si nu gasesc pe nimeni sa imi imprumute unul Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Din pacate,nu sunt in bucuresti ca'ti faceam cadou unul romanesc,dar eu zic sa-ti cumperi unul la 40W cu 18 ron .E bun la casa omului !Da'mi PM si'ti spun de unde. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum