efti Postat Aprilie 8, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2011 nu am gasit nicaieri ci pentru laptop ,as putea sa folosesc un alt ci? sau sa modific sursa de alimentare?putin ajutor va rog.o zi buna Link spre comentariu
efti Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 putin ajutor va rog ,nu am gasit nicaieri piesa ,de unde as putea sa cumpar sau sa folosesc un echivalent Link spre comentariu
efti Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 nu are nimeni o placa de baza cu un c.i isl6207?am cautat pe internet si nu am gasit nici un sait din romania care sa vanda asa ceva,nu pot sa fac o modificare ceva sa il readuc la viata? Link spre comentariu
efti Postat Mai 1, 2011 Autor Partajează Postat Mai 1, 2011 up.............................................................................. Link spre comentariu
efti Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 nu am nici un service in oras, laptopul este mai vechi, nu am gasit nicaieri piesa sa o cumpar poate are cineva o placa de baza defecta. Link spre comentariu
2informaticos Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 http://shop.ebay.es/?_from=R40&fts=2&_t ... Categories Link spre comentariu
efti Postat Mai 5, 2011 Autor Partajează Postat Mai 5, 2011 nu sunt ca cele din imagine , cel defect are 8 pini in total Link spre comentariu
2informaticos Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Poza aia cred ca e "generica"; este de la un ISL6227CZ. Dar in anunt specifica 1x New Intersil ISL6207CB ISL 6207CB SSOP8 IC Chip deci este de 8 pini... Oricum, inainte de a-l plati se poate intreba vanzatorul ce si cum. Daca-mi amintesc bine, acelasi chip se foloseste in unele placi desktop de P4. Link spre comentariu
efti Postat Mai 20, 2011 Autor Partajează Postat Mai 20, 2011 nu am cont pe ebay. poate il gasesc la cineva pe vreo placa defecta. Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Mai 21, 2011 Partajează Postat Mai 21, 2011 Ți-am mai spus și în topicul de la Cumpărări... cumpară sărăcia aia de integrat, e 12 lei la Farnell! Asta dacă vrei cu adevărat să repari laptopul; dacă nu, așteaptă o săptămână, o lună sau un an până apare cineva cu o placă de pe care să iei acel integrat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 3, 2011 Partajează Postat Septembrie 3, 2011 Dar sunt magazine care aduc de la farnell si trimit prin postaS-a vorbit de ele pe forumDe ce nu te straduiesti ceva mai mult sa cumperi integratul ala? Ca nimeni nu ti-l va servi pe tava Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum