Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa achizitii cu pic18F4620

Vizitator Pasha

Postări Recomandate

Vizitator Pasha

Am o placa de achizitii cu pic18f4620 softul pentru scrierea si compilare il am ce-mi puteti recomanda pt incarcarea fisierului.hex in pic, transferu datelor intre calc si place are loc prin USB A-B

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sosoi

3

• Ashky

1

• pspsuceava

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Pasha

am mplab scriu codu apoi vreau sa incarc hexu pe pic inainte avem pic 16 si prin serial cu pic downloader il incarcam amu am alta placa si e prin usb ce soft trebuie utilizat ca sa pot incarca hexu???

Link spre comentariu
Vizitator Pasha

am reusit prin tiny bootloader si un driver de cimunicatie ftdi (convertor) acum am alta problema cind dau smai caute picu imi scrie ca Connected to \\.\COM4 at 115200 Searching for PIC ...Not found, ERROR!

Link spre comentariu

In manual scrie ca are si bootloader, deci nu trebuie nimic, se poate programa direct prin usb.Problema e ca nu scrie ce bootloader are si cum se activeaza.LE Am scris simultan. Intraba la producator ce bootloader are.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări