Vizitator Pasha Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Am o placa de achizitii cu pic18f4620 softul pentru scrierea si compilare il am ce-mi puteti recomanda pt incarcarea fisierului.hex in pic, transferu datelor intre calc si place are loc prin USB A-B Link spre comentariu
sosoi Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Te pot ajuta eu cu scrierea .hex-ului in PIC. Link spre comentariu
pspsuceava Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Eu inteleg ca el vrea un program in care sa scrie si sa compileze daca da :MPLAB . Link spre comentariu
Vizitator Pasha Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 am mplab scriu codu apoi vreau sa incarc hexu pe pic inainte avem pic 16 si prin serial cu pic downloader il incarcam amu am alta placa si e prin usb ce soft trebuie utilizat ca sa pot incarca hexu??? Link spre comentariu
sosoi Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 De ce nu dai mai multe detalii despre placa care o ai acu? Daca nu dai mai multe detalii nu prea avem cum sa te ajutam... Link spre comentariu
Vizitator Pasha Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Uite placa tre sa incarc hexu pe pic ce soft tre utilizat? http://www.smtd.ro/Images/User_guide.pdf Link spre comentariu
sosoi Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Iti trebuie un programator + soft pentru ca programarea PIC-ului se face prin conectorul ICSP.Nu poti sa programezi direct prin portul USB. Link spre comentariu
Vizitator Pasha Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 am reusit prin tiny bootloader si un driver de cimunicatie ftdi (convertor) acum am alta problema cind dau smai caute picu imi scrie ca Connected to \\.\COM4 at 115200 Searching for PIC ...Not found, ERROR! Link spre comentariu
Vizitator Pasha Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 pe placa data a mai lucrat cineva cu aceste softuri si a mers (tiny bootoader si driveru ftdi) Link spre comentariu
Ashky Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 In manual scrie ca are si bootloader, deci nu trebuie nimic, se poate programa direct prin usb.Problema e ca nu scrie ce bootloader are si cum se activeaza.LE Am scris simultan. Intraba la producator ce bootloader are. Link spre comentariu
Vizitator Pasha Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 vad ca are si o intrare ICSP cam cit ar costa un conector Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum