wiseboy1900 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Buna seara.Am o nelamurire.Am dezmembrat un radio Tehnoton Bucur 6 pentru ca aveam nevoie de amplificare.Radio-ul nu mai avea nici o sansa sa functioneze.Am scos partea de amplificare cu tot cu corectorul de ton si volum.As vrea sa aflu care e alimentarea corectorului.Pe langa intrarea de semnal mai are 3 fire,albastru,verde si alb.Albastru intra pe o parte a corectorului,alb pe cealalta parte,si albul e comun.Stie cineva care e alimentarea?Din schema nu imi dau seama.Va multumesc! Link spre comentariu
apollo11 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Poti pune schema, s-o vedem si noi? Link spre comentariu
wiseboy1900 Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Aceasta este schema.Voiam sa folosesc croectorul de ton la altceava. Link spre comentariu
m-iulian Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 30V la pinul 611 (unde scrie Z) Link spre comentariu
kodor2001 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Dupa ce am marit imaginea, se vede ca alimentarea corectorului este la 30V, aplicata, pe schema, in partea dreapta sus, in punctul notat cu cifra 611. Dupa R437 (respectiv R637, celalalt canal) tensiunea este (notata) 27V si in continuare, dupa R426 (R626) ramane 26V.Undeva pe la mijloc, in dreapta, cred ca e o greseala de desenat intrucat acea linie care coboara de la punctul 611 (linie care reprezinta alimentarea celui de-al doilea canal), mai precis in punctul 412, se uneste prin punct grafic ingrosat (ca si cum ar fi conexiune) cu masa de pe modulul cu finali. Repet, daca am vazut bine, cred ca-i greseala de desenat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum