Gandila Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Am un sony crx320 care nu mai citeste cd-rom-uri ci doar dvd-uri.M-as baga sa-i mai dau din curentul de fascicol dar sunt 2 semireglabile pe lector... Unu pt dioda de citire cd si una de dvd.... Marea Intrebare.... Care e de cd..???? :smt005 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 pai le iei prin eliminarenotezi pozitia initiala, si alegi la intamplare unul pe care il dai la minimil montezi la loc, si vezi care nu citestedaca nu citeste nici dvd-uri, inseamna ca l-ai nimerit pe ala de dvd, daca nu este nici o diferenta , atunci a fost cel de la cd.problema rezolvata :finga: Link spre comentariu
Gandila Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Merci m-am gandit la treaba asta initial dar vroiam sa merg la sigur... Cum nu am gasit mai nimik si pe net asta o sa fac. Numai bine! Link spre comentariu
MIHAIS Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 nu te sfatuiesc-ala de dvd se axeaza greu tarede obicei la dvd playere cel de dvd e in stangala asta nu stiu exact care este! Link spre comentariu
Gandila Postat Noiembrie 12, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 Merci mult. Am avut fler si nu am umblat la cel din stanga ca m-am orientat dupa trasee drept dovada ca citeste la fel dvd-uri dar cd inca nu... mai incerc... :smt003 Link spre comentariu
MIHAIS Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 sper ca , mai intai , ai curatat lentila Link spre comentariu
Gandila Postat Noiembrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 Bineinetzeles ca da. E normal sa banuiesc praful si jegul de pe lentila in primul rand. Bete cu vata si izopropilic. :partyman: Link spre comentariu
MIHAIS Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 alcolul izopropilic este bun pentru curatat aproape orice dar nu sticla organica -- o matuieste eu recomand spirtul clasic (dupa ce am 'rezolvat' vre-o cateva lentile cu izopropilic )succes ! Link spre comentariu
Gandila Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 Aoileu!!! :toimonster: Pai si acum aflu si eu... Dupa ani de zile de frecat lectoarele de cd cu zeama izopropilica.... Ce e drept rateuri nu am prea dat, dar se pare ca nu am insistat cu frecatu prea mult...sau erau prea bune lentilele. E bine de stiut, desi am avut ceva probleme cu luatul vopselei de pe suprafete frecate cu izo. si banuiam ca dizolva un pic unele tipuri de "materiale plastice" Merci mult !!! Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 Se gasea candva de cumparat pentru curatare alcool izopropilic neutralizat. Eu am de la cineva alcool izopropilic de puritate mare, si am sters multe cu el, inclusiv lentile de ochelari, care nu erau din sticla, nu mi s-a intamplat niciodata ce spui..Nu te contrazic totusi...Eu am sters intotdeauna lentilele de CD-ROM cu alcool izopropilic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum