Vizitator Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 http://www.radioamator.ro/apel2011/ Link spre comentariu
maxxim33 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Semnat petitia! Faceti si voi ceva pentru FRR si bagati acolo o semnatura sa se mai schimbe lucrurile in tara asta.73! YO2mjm Link spre comentariu
yo8rqp Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Semnat in speranta ca se misca ceva si pe la noi!73s! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Cu tot respectul, eu nu semnez. Din experianta anilor trecuti, de cand tot circula tot felul de petitii, nu am vazut sa se intample nimic dupa ce s-a facut ditamai carnatu' de lista. Poate s-au sters niste "cururi virtuale" cu aceste petitii virtuale... Link spre comentariu
yo3ihg Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 mi se pare mie sau se accepta semnaturi de la radioamatori din structuri membre sau afiliate FRR? eu de exemplu nu fac parte dintr-un radioclub afiliat FRR. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 mi se pare mie sau se accepta semnaturi de la radioamatori din structuri membre sau afiliate FRR? eu de exemplu nu fac parte dintr-un radioclub afiliat FRR.Nici eu ! Link spre comentariu
yo9how Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Da Vlad, ai dreptate; se accepta semnaturi doar din partea celor afiliati la FRR.... noi restul... Link spre comentariu
SirRoger Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Am semnat, in speranţa unei schimbări.Dar cum in România aceste petiţii rămân fără vreun rezultat........ Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Se accepta semnaturi de la orice radioamator, chiar si de receptie.Ultima petitie de care am cunostiinta a fost inaintata ANCOM si multidin cei care acum se mandresc cu autorizatii de clasa I-a sau a II-aau beneficiat de rezultatul acelei petitii. Si multi dintre acesti multi stiucum au obtinut aceste autorizatii. In vechile conditii va garantez caati fi avut acces cu si mai multa greutate la respectivele clase deautorizare. Alta petitie nu stiu sa se fi propus pe radioamator.roSemnarea unei petitii, chiar daca nu-si atinge scopul, consfintestedreptul tau ulterior de a revendica ceva. Nesemnarea ei seamana cu cedarea Basarabiei fara un singur foc de arma. Asta daca impartasestiideile vehiculate de initiatori...L.E. HINT: Puneti o liniuta la ultima rubrica a formularului daca nu sunteti "aliniati". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum