Vizitator adrian2011 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Buna ziua,sunt nou pe acest forum si as dori (daca se poate) ceva mai mult ajutor intr-o problema!Ok sa incep cu inceputul. Acum ceva timp (8 luni) aveam un brum in boxa (audio) si ma "pisca" carcasa mixerului am rezolvat problema legand un fir de surubul mixerului si celalalt capat de o tzeava batuta in pamant(impamantare), toate si frumoase scapasem de brum .intr-o seara am bagat in priza un aparat de facut caldura (gen ventilator decat ca avea in spatele motorului niste rezistente care se incalzeau) consuma destul demult avand in vedere ca sa incalzit cablul prelungitorului dar nu exagerat , in fine peste cateva zeci de minute a facut o flama in priza si au sarit sigurantele de la casa (cele de afara).M-am speriat si nu l-am mai bagat dupa ce le-am ridicat.a 2 zi cand am bagat boxa si mixerul in priza au sarit iarasi sigurantele. am dat la o parte impamantare iar apoi nu au mai sarit dar brumul a revenit.La un moment dat am bagat un stick in pc si am atins carcasa cu o mana si cealalta era de perete , vreau sa spun ca ma cutremurat de-a dreptul.Daca se poate sa imi spuneti ce e de facut .Imi cer scuze daca am povestit prea detaliat. Link spre comentariu
daisarqx Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 aveti nevoie de serviciile unui electriciannu merita sa va riscati viata .....parerea mea. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 a 2 zi cand am bagat boxa si mixerul in priza au sarit iarasi sigurantele. am dat la o parte impamantare iar apoi nu au mai sarit dar brumul a revenit.Refaci legatura de impamintare si inversezi pozitia stecherului in priza, pe rind, la aparatele alimentate de la retea, controlind cu un creion de tensiune sa nu ai faza la carcasa aparatului (mixer, amplif, ce-o fi pe-acolo...).Problema este in unul din aparatele alea. Citeste si-aici viewtopic.php?f=5&t=24920&p=684841#p684841 Link spre comentariu
Vizitator adrian2011 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 a 2 zi cand am bagat boxa si mixerul in priza au sarit iarasi sigurantele. am dat la o parte impamantare iar apoi nu au mai sarit dar brumul a revenit.Refaci legatura de impamintare si inversezi pozitia stecherului in priza, pe rind, la aparatele alimentate de la retea, controlind cu un creion de tensiune sa nu ai faza la carcasa aparatului (mixer, amplif, ce-o fi pe-acolo...).Problema este in unul din aparatele alea. Citeste si-aici viewtopic.php?f=5&t=24920&p=684841#p684841 Am refacut impamantare cu un cablu mult mai gros si o tzeava mai mare si am legat de mixer sa vad daca mai pisca , cand am bagat mixerul in priza vreau sa zic ca sa ars un canal de intrare si au sarit sigurantele:(( Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Nu mai experimenta nimic! Trebuia sa verifici aparatele pe rind, fara sa aibe nici o conexiune unul cu celalalt. Situatia te depaseste, asa ca trebuie sa apelezi la un depanator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum