piglett Postat Ianuarie 23, 2006 Partajează Postat Ianuarie 23, 2006 hehe baietilor....si iata ca istoria se repeta..intre timp a mai aparut o A350 cu aceeasi problema. in asta imi bag si eu nitel coditza :finga: ...... va anunt eu ce nu e in ordine cu ea si ce modificari trebuie aduse ca sa nu mai fie probleme cu ele. pacat de ele, au fost construite bine....la vremea lor....am sa incerc si o reconditionare....sa vad cum suna cu piese noi....piese de sec XX!I......:finga:surpriza: tot Kytan666 a pus mana pe ea...merg pe la el sa-mi innod si eu neuronul....:smt003: Link spre comentariu
Kytan666 Postat Ianuarie 24, 2006 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2006 da ... cum zice piglett a mai aparut una aceleasi piese bune , acelasi cc pe iesire .. o iau si pe asta la purecat si poate aflu care e buba lor... hai una ciudata tare care nu a vrut sa mearga sub nici o forma .. dar si a 2-a ? :prayer: daca are cieva o schema la A350 clara pls un mail la [email protected] ca a mea e scanata rau si sunt neclare valori la piese si curenti ms mult :prayer: :smt102 Link spre comentariu
cr1stache Postat Ianuarie 24, 2006 Partajează Postat Ianuarie 24, 2006 pentru cine vrea schema cu detalile la maxim http://rapidshare.de/files/11732584/schema.bmp.html Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 24, 2006 Partajează Postat Ianuarie 24, 2006 cum s-o face download?? Link spre comentariu
cr1stache Postat Ianuarie 24, 2006 Partajează Postat Ianuarie 24, 2006 dai click pe link apoi alegi free, astepti pana ajunge cronometrul la 0, introduci codul si dai enter Link spre comentariu
tyty Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 nu are nimeni o a350... stricata si ar vrea sa o vanda?? Link spre comentariu
Vizitator defectu Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 am terminat cu ea.... am schimbat modulele si .. gata... alea vechi le pastrez amintire... ... oricum , ceva e putred acolo, am pus rezistenta de la masa , am inlocuit cam tot ce era tranz si dioda.... am luat rezistentele la masurat cu schema in fata... nush ce au da ceva eee is tre sa fie simplu... oricum , ... odata si-odata tot mi s-a pune pata sa le repar.... ms mult de ajutoraceeas problema am avut shi eu recent cu un a350 am scos tot ce a insemnat piesa pe module si leam masurat nic ars inafara de doua rezistente R453=22ohmi si R455=10 ohmi leam schimbat doar pe astea doua si totul merge struna mai am o problema la corectorul de ton pe canal stanga imi scoate o distorsiune urata in sunet Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum