Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

romaneasca A350 ..... mari dureri de cap

Kytan666

Postări Recomandate

hehe baietilor....si iata ca istoria se repeta..intre timp a mai aparut o A350 cu aceeasi problema. in asta imi bag si eu nitel coditza :finga: ...... va anunt eu ce nu e in ordine cu ea si ce modificari trebuie aduse ca sa nu mai fie probleme cu ele. pacat de ele, au fost construite bine....la vremea lor....am sa incerc si o reconditionare....sa vad cum suna cu piese noi....piese de sec XX!I......:finga:surpriza: tot Kytan666 a pus mana pe ea...merg pe la el sa-mi innod si eu neuronul....:smt003:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• TITI

8

• Kytan666

5

• djDexterboy

4

• cr1stache

3

Top autori în acest subiect

da ... cum zice piglett a mai aparut una aceleasi piese bune , acelasi cc pe iesire ..

o iau si pe asta la purecat si poate aflu care e buba lor... hai una ciudata tare care nu a vrut sa mearga sub nici o forma .. dar si a 2-a ? :prayer:

daca are cieva o schema la A350 clara pls un mail la [email protected]

ca a mea e scanata rau si sunt neclare valori la piese si curenti

ms mult :prayer: :smt102

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator defectu

am terminat cu ea.... am schimbat modulele si .. gata... alea vechi le pastrez amintire... :d... oricum , ceva e putred acolo, am pus rezistenta de la masa , am inlocuit cam tot ce era tranz si dioda.... am luat rezistentele la masurat cu schema in fata... nush ce au da ceva eee is tre sa fie simplu... oricum , ... odata si-odata tot mi s-a pune pata sa le repar.... ms mult de ajutor

aceeas problema am avut shi eu recent cu un a350 am scos tot ce a insemnat piesa pe module si leam masurat nic ars inafara de doua rezistente R453=22ohmi si R455=10 ohmi leam schimbat doar pe astea doua si totul merge struna mai am o problema la corectorul de ton pe canal stanga imi scoate o distorsiune urata in sunet
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări