djDexterboy Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 Daca are cineva schema va rog sa o punetiAm si eu o staite din asta si ma chinui sa o repar si nu am gasit inca schema. :tonqe: Link spre comentariu
djDexterboy Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 Daca are cineva shema il rog frumos sa o puna aiciAm si eu mare nevoie de ia.Am o staite din asta care imi da batai de cap, nu reusesc sa o fac. Va multumesc :supz: Link spre comentariu
TITI Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 http://img237.imageshack.us/my.php?image=a3500kl.jpg Link spre comentariu
TITI Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 http://img237.imageshack.us/my.php?image=a3500kl.jpg Link spre comentariu
TITI Postat Decembrie 16, 2005 Partajează Postat Decembrie 16, 2005 sper sa te ajute Link spre comentariu
djDexterboy Postat Decembrie 19, 2005 Partajează Postat Decembrie 19, 2005 Mersi , dar schema sata o am. Statia mea e un 2*35w romaneasca, Elpfof, dar e diferita de scheam asta.Are intrare de microfon, Aux, PU , Mag1, Mag2.Inauntru are doar trei placi :Amplific, corector de ton, si cea cu intrarile.Si transformatorul, unul toroidal.Staia e neagra si nu-i inalta , are 6cm jumate , si e toata neagra.Daca cumva stii despre ce e vorba ???? Link spre comentariu
TITI Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 amplificarea e pe trasnzist sau pe integrate?? Link spre comentariu
cr1stache Postat Decembrie 20, 2005 Partajează Postat Decembrie 20, 2005 parca tranzistori daca imi aduc aminte bine pe cablaje scria 2n035 Link spre comentariu
niq_ro Postat Decembrie 22, 2005 Partajează Postat Decembrie 22, 2005 Elprof SA e fosta Electronica Industriala :smt003 si amplificatoarele de 35W si 40W sunt asemanatoare ca scheme, diferente mici pe la alimentare si la partea de intrare, dar amplificarea propriu-zisa e la fel :finga: Link spre comentariu
djDexterboy Postat Ianuarie 4, 2006 Partajează Postat Ianuarie 4, 2006 Oricum mersida, e cu tranzistori dar oricum nu reusesc sa o fac Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Ianuarie 5, 2006 Partajează Postat Ianuarie 5, 2006 mai fratilor,cat ati discutat voi schimbam toate piesele de pe amandoua modulele.totusi nu am auzit nimic de superdioda...adevarul e ca si mie mi-e lene sa o verific.probabil ca nu avea nimic devreme ce s-a rezolvat schimband kiturile doar.pacat de statia asta, dar cu tda 7294 merge beton. Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Ianuarie 20, 2006 Partajează Postat Ianuarie 20, 2006 - m-ar interesa si pe mine o statie A350 "prabusita" dar completa si cu carcasa OK .... ofer cca 50 RON negociabil functie de starea in care se afla "obiectul" Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 pai ce vrei sa faci cun ea daca e prabusita carcasa ca aia nu are cine stie ce carcasa io pe a mea am modificat-o carcasa acu e 100% din metal fara fundul ala de prost gust din placaj ca parca asa avea....... :tonqe: Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 NOSTALGIE ! am avut una acum vreo 15 ani si am dat-o ....mie personal mi-a placut [si oricum n-o tin cu fundul in sus]....si am un set complet de cablaje [pacat ca sunt neplantate !] originale luate acum vreo 20 de ani chiar din fabrica ! Link spre comentariu
TITI Postat Ianuarie 21, 2006 Partajează Postat Ianuarie 21, 2006 Super numa ca it trebe ceva tranzistoare calumea, la carcasa ai dreptate, ei numa ca eu am avut si de unde face parte de ce va tabla si am modifcat-o pe a mea acu are in ea 4 module din alea de amplificare doua trafo 4x10.000 filtraj si posibilitatea de bridge radiatoarele doua la numar is pe laterala, deci e un pic schimbata ....... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum