csizmasreky Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 am un webcam sonix SN9C201AFG-1 stiu ca daca dau search pe google as gasi,am facut anume pe siteul lor dar nu da daca are cineva macar un complex de drivere care sar potrivi as fi multumit Link spre comentariu
csizmasreky Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 am un webcam sonix SN9C201AFG-1 stiu ca daca dau search pe google as gasi,am facut anume pe siteul lor dar nu da daca are cineva macar un complex de drivere care sar potrivi as fi multumitchiar nuimeni? Link spre comentariu
leoncris Postat August 22, 2011 Partajează Postat August 22, 2011 http://download.cnet.com/3001-18489_4-9 ... 29e6824fd0 Daca nu reusesti , lasa mail in PM si'ti trimit , are cam 12Mb. Link spre comentariu
csizmasreky Postat August 22, 2011 Autor Partajează Postat August 22, 2011 mersi mult am reusit nu ca nu am gasit si eu pe google dar am constata ca calc. meu nu ma lasa sa downloadez am reusit mersi mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum