messu Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 As vrea sa-mi cumpar un multimetru si as vrea sa stiu cine are experienta cu cele de la Batronix. M-am gandit la BXM-80.Initial aveam in minte MY-68 (dar e mai scump) sau la VC-99 de care mi s-a taiat dupa ce am vazut o recenzie pe net.Deci, ce sa fac ? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Eu am ceva asemenator si merge bine dar e cumparat mai demult.Acum cu atatea chinezarii pe piata nu mai stii ce e bun si ce nu.Exact asa si cu MY68.Eu mi-am luat un MY68 in urma cu vreo 10 ani am folosit mult timp acel aparat si l-am vandut in perfecta stare de functionare.Atat pot sa va spun ca MY68 ce se vinde acum pe piate este cu totul altceva decat acel MY68 care era original din toate punctele de vedere. Link spre comentariu
messu Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 BXM-80 pare facut in Germania. Pare ! Ce-o fi in el Dumnezeu mai stie... Pretul e rezonabil. Vreo 170 lei cu tot cu transport.Producatorul ofera si 3 ani de garantie.MY-68 l-am gasit cu preturi usor peste 200 lei si d-aia m-am gandit ca, in principiu, BXM-80 poate sa fie o alternativa. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 BXM-80 pare facut in Germania. Pare ! Ce-o fi in el Dumnezeu mai stie... Pretul e rezonabil. Vreo 170 lei cu tot cu transport.Producatorul ofera si 3 ani de garantie.MY-68 l-am gasit cu preturi usor peste 200 lei si d-aia m-am gandit ca, in principiu, BXM-80 poate sa fie o alternativa.Din pacate in ziua de azi nu mai poti avea nici o garantie ca aparatul; ala e original sau stift.Merge la risc. Link spre comentariu
Nonny149 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Aparate bune sunt de la 200 de euro in sus.Dar pentru reparatii sunt satisfacatoare si aparatele cu performante medii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum