GeoMar Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 si gata ...... doua picuri 628a programate cu succes , vedem la 877 cum se comportaFrumos realizat, felicitari. Cum s-a comportat cu 16F877A ? Ma tenteaza si pe mine o placuta adaptoare, la programatorul pe care il am facut, de aceea te intreb. Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 27, 2012 Partajează Postat Martie 27, 2012 io aș fi făcut invers, adică aș fi suprapus plăcuța adaptoare deasupra programatorului, și aș fi băgat toată afacerea într-o cutie de plastic fără capac, pe post de capac fiind exact plăcuța cu socluri...felicitări, a ieșit mumos... și cred că mă apuc să fac și eu una, cu diferența că am să pun conector ICSP tată, nu mamă...programatoarele mele au deocamdată conectori ICSP mamă... Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 28, 2012 Autor Partajează Postat Martie 28, 2012 intretimp am facut o clona pickit si am si un bread board pe care programez asa ca adaptorul asta e cam tras pe linie moarta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum