Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schneider

Vizitator adyr123

Postări Recomandate

1.documentatie gasesti intr-o revista.depanatorul parca :finga:

2.defectul care il ai tu ma duce cu gindul ...la un trafo de linii :axe: parca8320 nu?[/quote

trafo linii ca trafo linii dar de ce se arde driverul de linii(tranzistorul)?

ce legatura are p... si cu prefectura ?

sper ca glumesti sau ai :drinkers:

am vazut de la tine doar posturi relativ ok pana azi- sper ca azi esti obosit ( ca doar muncesti sa faci 20 000 de tv ca sa fii si tu ca LUC !)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MIHAIS

10

• mircea626

7

• Tavi

2

Top autori în acest subiect

chestia cu luc chiar a fost faina.m-am amuzat copios.n-am fo atent ,si nu stiam ca se arde si tranzistorul driver.am avut o zi super nashpa,de aia am fost mai rautacios.de beut nu beau aproape deloc.doar apa plata cu lamiie :partyman: inca o data scuze

Link spre comentariu
Vizitator adyr123

scuze am disparut un timp. nu l-am rezolvat inca tot asa face .vreau sa schimb trafo driver de linii dar iar am o problema : nu scrie nimic pe el si nu stiu de unde pot gasi ma puteti ajuta si cu asta? va multumesc mult pt ajutoarele de pana acum.

Link spre comentariu

bineinteles ca manual !numeri cate spire desfaci , esti atent la sensul de bobinare, si apoi pui inapoi tot atatea cate ai gasitgrosimea sarmei nu este foarte cririca dar sa nu pui sarma mai subtire decat cea care este !!eu am toate datele la el dar sunt la munca (abia luni ti le pot da)daca esti aproape de galati i-ti dau eu unul (moaca) !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări