doru tv Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 salut.acest integrat de baleaj vertical nu e de gasit,stie cineva un echivalent? Link spre comentariu
palcu ion Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 e vorba de tda 4863aj? Link spre comentariu
doru tv Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 e vorba de tda 4863aj?da,imi cer scuze pt terminatii Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Se poate inlocui cu TDA8172 prin modificarea legaturilor la pini, dar cu aceleasi componente. A mai fost discutata pe forum aceasta problema. Daca nu o gasiti dati-mi um MP si va ajut. Link spre comentariu
Vizitator _Zey_ Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 salut.acest integrat de baleaj vertical nu e de gasit,stie cineva un echivalent? http://www.tda4863aj.ro.ro Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 salut.acest integrat de baleaj vertical nu e de gasit,stie cineva un echivalent?Nu este cumva din TV LG?dati un pm la userul cristronic ca are asa ceva de la el iau si eu si sunt de calitate.Nu merita facut modificari daca exista piesa asta e parerea mea. Link spre comentariu
doru tv Postat Martie 13, 2011 Autor Partajează Postat Martie 13, 2011 da tv-ul e LG,pana la urma am gasit la o firma cu 10ron,multumesc pentru atentie si promtitudine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum