MishuL Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Prieteni, un portar de la serv. zice ca a cump un apartament shi a gasit pe balcon o antena de satelit, ca propr. anterior a luat doar receiverul shi i-a zis ca antena e buna bla bla bla. "Palaria" este din tabla de otzel, vopsita, offset, cu "inaltzimea" 730 mm. shi "latzimea" 670 mm., scrie pe ea EMARS. LNB-ul este: GARDINER MODEL E10951170-0.9 LOW NOISE BLOCK DOWNCONVERTER NOISE FIGURE: 0.9 INPUT: 10.95-11.7 GHz GAIN: 55 dB IF: 950-1750 MHz LO: 10.00 GHz Omul imi cere pe tot 80 RON. Spunetzi-mi va rog daca sa cumpar sau nu. Intentzionez sa cumpar shi un receiver, dar din ce am intzeles aici pe forum "parabulele" ar trebui sa fie mai maricele.... DAR uitandu-ma pe strada am vazut shi de-astea mai micutze.... So? ce sa fac? Ca tre' sa-i zic omului da sau ba.... Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Noiembrie 11, 2005 Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Comparatia trebuie facuta cu pretul unor componente noi. Singura problema este ca LNB-ul respectiv nu este universal si nu are posibilitatea receptionarii ambelor polaritati H si V, deci este cam depasit... Un LNB poate sa fie si 30RON vezi de exemplu aici: http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage ... b4796c2bf4 iar o antena daca ai spatiu trebuie sa fie mai mare de 0.9m si gandestete la posibilitatea rotirii acesteia cu un motor... O antena similara este la un pret mic, vezi aici: http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage ... 34343e19c9 Parerea mea este ca LNB-ul nu merita sa fie cumparat iar antena poate la 1/3 din pret... Link spre comentariu
MishuL Postat Noiembrie 11, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2005 Mersic! Deci, reject trade! :toimonster: Acum adevarul e ca aratau shi cam giorsaite.... Link spre comentariu
Vizitator Satenicu Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 5 RON merita :smt003 Link spre comentariu
cniky Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 5 RON merita :smt003e msg. de anu trecut Link spre comentariu
Vizitator Satenicu Postat Mai 15, 2006 Partajează Postat Mai 15, 2006 Pai ma gandeam ca poate omul inca se mai gandeste sa o cumpere :axe: Link spre comentariu
MishuL Postat Mai 15, 2006 Autor Partajează Postat Mai 15, 2006 Pai omul a luat LNB-ul shi mi-a lasat palaria prin birou, sa ma impiedic de ea :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum