Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am o oferta pt antena satelit- sa cumpar? E urgent!

MishuL

Postări Recomandate

Prieteni, un portar de la serv. zice ca a cump un apartament shi a gasit pe balcon o antena de satelit, ca propr. anterior a luat doar receiverul shi i-a zis ca antena e buna bla bla bla. "Palaria" este din tabla de otzel, vopsita, offset, cu "inaltzimea" 730 mm. shi "latzimea" 670 mm., scrie pe ea EMARS. LNB-ul este: GARDINER MODEL E10951170-0.9 LOW NOISE BLOCK DOWNCONVERTER NOISE FIGURE: 0.9 INPUT: 10.95-11.7 GHz GAIN: 55 dB IF: 950-1750 MHz LO: 10.00 GHz Omul imi cere pe tot 80 RON. Spunetzi-mi va rog daca sa cumpar sau nu. Intentzionez sa cumpar shi un receiver, dar din ce am intzeles aici pe forum "parabulele" ar trebui sa fie mai maricele.... DAR uitandu-ma pe strada am vazut shi de-astea mai micutze.... So? ce sa fac? Ca tre' sa-i zic omului da sau ba....

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MishuL

3

• cniky

1

Top autori în acest subiect

Vizitator mister_rf

Comparatia trebuie facuta cu pretul unor componente noi. Singura problema este ca LNB-ul respectiv nu este universal si nu are posibilitatea receptionarii ambelor polaritati H si V, deci este cam depasit...

Un LNB poate sa fie si 30RON vezi de exemplu aici:

http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage ... b4796c2bf4

iar o antena daca ai spatiu trebuie sa fie mai mare de 0.9m si gandestete la posibilitatea rotirii acesteia cu un motor...

O antena similara este la un pret mic, vezi aici:

http://www.elstar.ro/?page=shop/flypage ... 34343e19c9

Parerea mea este ca LNB-ul nu merita sa fie cumparat iar antena poate la 1/3 din pret...

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări