Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalenta procesoare

Postări Recomandate

Salutare meseriasi .Am achizitionat un sasiu tv 11AK19B-1 de la un prieten ,sasiul nu mai are trafo linii si e spart in toate directiile dar in schimb are pe el procesorul ,jungla si memoria ,pise pe care eu le am defecte intr-un sasiu 11AK19P4 ,la prima vedere sasiele se aseamana foarte mult unul cu altul ,in schimb pe procesorul de la prietenul meu scrie TDA 545XOTP/ A13 iar pe al meu scrieVESTEL19V1.OFT/A14 si pe amandoua scrie Infineon ,jungla de la prietenul meu este TDA8843 2Y si pe jungla mea scrie TDA8842 2Y acum intrebarea mea este daca aceste doua piese sunt echivalente si le pot monta pe sasiul 11AK19P4 ,mai este o diferenta si la memorii pe sasiul meu este 24c02 iar pe cel de la prietenul meu este 24c08 si acestea par diferite .Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• spyry

2

• cristronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Procesorul de pe sasiul 11AK19B-1 nu este echivalent cu cu cel de pe sasiul 11AK19P4,diferente privind tensiunea de alimentare(5V sau 3,3V),configurare componente la pini diferita,cuart....TDA8842 2Y poate fi inlocuit cu TDA8843 2Y,al doilea integrat permite si reglajele de E-W.Si ma indoiesc ca sasiul 11AK19P4 are memoria 24C02.

Link spre comentariu

Multumesc frumos pentru informatii domnu Cristonic si sa stiti ca puteti avea dreptate in ceea ce priveste memoria deoarece nu sunt eu primul care a lucrat in aceasta placa si nu pot sa-mi dau sema daca a avut 24c02 deoarece are montat soclu si la memorie si la procesor .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări