Vizitator daewo97 Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 trebuie sa citesc un procesor motorola 68HC11F1, si nu stiu sigur daca este securizat, acesta provine dintrun ECU de opel,mai pe scurt , cum pot afla care MCU motorola, sunt securizate si care nu . Multumesc! Link spre comentariu
strombi Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Dar daca vreti sa il cititi nu va dati seama dupa citire adica daca puteti al citit inseamna ca e nesecurizat daca nu il poti citi e securizat. Link spre comentariu
dorofteius Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Daca este securizat, la incercarea de boot-are se va sterge tot continutul. Grija mare. Link spre comentariu
Vizitator daewo97 Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 de asta ma tem, ca sa nu sterg datele din el, si nu stiu cum pot sa aflu care sunt securizate Link spre comentariu
Vizitator daewo97 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 am reusit pan la urma, nu era securizat, spre norocul meu,trebuia doar sa izolez de placa pinul de reset. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum