Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hulda Clark Zapper

Vizitator NightWolf

Postări Recomandate

Vizitator NightWolf

As vrea sa incerc un aparat, sa vad daca e bun de ceva sa nu,incercarea moarte nu are si nici nu costa mult,se zice ca ajuta la stoparea parazitilor din corp care creaza majoritatea bolilor http://www.scribd.com/doc/17256789/The- ... l-diseases la pagina 22 despre aparat, partile componente:

1) o cutie

2) 9 volt baterie

3) 9 volt battery clesti codul de pe radioshak.com =270-325 (set of 5, you need 1)

4) On-Off toggle switch(intrerupator) 275-624A micro mini toggle switch

5) 1 KW resistor --------------------------- 271-1321 (set of 5, you need 2)

6) 3.9 KW resistor -------------------------- 271-1123 (set of 2, you need 2)

7) low-current red LED -----------------------276-044 or 276-041 or 276-045

8) .0047 uF capacitor ------------------------- 272-130 (set of 2, you need 1)

9) .01 uF capacitor -----------------------------272-1065 (set of 2, you need 1)

10) 555 CMOS timer chip------------------------276-1723 (set of 2, you need 1)

11) 8 pin wire-wrapping socket pt chipul 555-------- -----276-1988 (set of 2, you need 1) Note: Radio

12) short (12”) alligator clip leads(clesti aligator)--------any electronics shop, get 6

13) Microclip test jumpers ------------------------------ 278-017 (you need 2 packages of 2)

14) 2 bolts, about 1/8” diameter, 2” le gasesc in oras

long, with 4 nuts and 4 washers

hardware store

15) 2 copper pipes, ¾” diameter, 4” le gasesc in oras

long( 2 tevi de cupru)

Posted Image

http://www.newtreatments.org/doc.php/En ... Healing/36

Am cautat prin oras(in Slatina) si nu au toate componentele de mai sus, as vrea sa stiu ce magazine online de electronice sunt pe net unde as putea sa gasesc cele de mai sus, in special acel cip 555 CMOS Timer nu l-am gasit deloc.

As vrea sa pastram discutia concentrata doar pe tema electronica nu medicala sau de alta natura pt ca nu de asta am postat aici.

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

8

• Adierea

6

• blazeu

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Componentele sunt banale, ar trebui sa le aiba orice magazin de componente.

Vezi poate te-au incurcat un pic virgulele pe acolo:

.0047uF = 4.7nF (nanoFarazi) deci mai bine cauti asa pentru ca de multe ori vanzatorii nu stiu electronica mai deloc

.01 uF = 10nF

1 KW resistor = rezistor de 1kohm, ar trebui sa gasesti peste tot

555 CMOS timer chip = LM555

Sunt multe magazine online care livreaza, dar majoritatea au comanda minima plus ca te mai costa si transportul.

http://www.tme.eu/ro/katalog/#idp%3D1%26search%3Dlm555

Ti-as da gratis toate piesele astea, sunt foarte ieftine, orice amator le are prin preajma.

Link spre comentariu
Vizitator NightWolf

Mersi mult Mircea Calin,o sa ma duc din nou luni si o sa ii dau lista mai detaliata si cu notatii alternative mai ales la acel cip 555 CMOS Timer, ii zic ca ii mai zice si LM555.Din pacate Slatina e oras mic si nu e decat 1 magazin de acest profil, daca nu reusesc sa le gasesc am sa te contactez.

Link spre comentariu

@NightWolfAm realizat asa ceva pentruca mi -cerut cineva odata si zicea ca are rezultate bune cu acest aparat . Intre timp cineva mi -a programat un microcontroler ca sa functioneze in felul urmator 7 minute merge 20minute pauza 7 minute merge 20 de minute pauza iar 7minute merge si apoi se opreste de tot.Daca vreti cred ca mai am pe undeva schema si dumpul sa il postez.Cat ca vor fi carcotasi destui.

Link spre comentariu
Vizitator NightWolf

@Dan cod da as fi interesat sa ii adaug un astfel de microcontroler, daca doriti postati schema unde trebuie adaugat si softul cu care trebuie programat microcontrolerul,sa vada si altii in caz ca au nevoie. Am mai citit pe net de aceasta modificare cu 7 min activ -20min pauza dar nu stiam cum au facut-o, cred ca ar fi binevenita. Eu nu astept minuni de la el, insa sunt chiar curios sa vad ce poate, multumesc.

Link spre comentariu

@Dan cod da as fi interesat sa ii adaug un astfel de microcontroler, daca doriti postati schema unde trebuie adaugat si softul cu care trebuie programat microcontrolerul,sa vada si altii in caz ca au nevoie. Am mai citit pe net de aceasta modificare cu 7 min activ -20min pauza dar nu stiam cum au facut-o, cred ca ar fi binevenita. Eu nu astept minuni de la el, insa sunt chiar curios sa vad ce poate, multumesc.Am revenit cu schema si dumpul din PIC.Sper sa va descurcati.

Link spre comentariu

Super-dispozitivul (in fapt un astabil) imi aminteste de o intreaga serie de articole de stimulatoare "trans-cutanee" sau chiar "trans-craniene".Sau nea' Sandel electricianu', care cand se "magnetiza" cu un sfert de rachiu, se "inviora" punand mana pe bare (avea niste palme batucite si curentul chiar la 380 de volti era...moderat!)Mai sunt si unii care doresc sa "simta" ca traiesc (criticii ii eticheteaza "masochisti", insa e doar o exagerare!).Electrostimularea (puteti sa dati o cautare!) o inteleg; ce nu inteleg e partea cu "parazitii"...Tratamente cat mai placute (si poate chiar cu efecte!)!

Link spre comentariu
Vizitator NightWolf
@Dan cod da as fi interesat sa ii adaug un astfel de microcontroler, daca doriti postati schema unde trebuie adaugat si softul cu care trebuie programat microcontrolerul,sa vada si altii in caz ca au nevoie. Am mai citit pe net de aceasta modificare cu 7 min activ -20min pauza dar nu stiam cum au facut-o, cred ca ar fi binevenita. Eu nu astept minuni de la el, insa sunt chiar curios sa vad ce poate, multumesc.

Am revenit cu schema si dumpul din PIC.Sper sa va descurcati.

Mersi.

Link spre comentariu

Daca vrei rezultate incearca schema asta .Temporizare reglabila in domeniu mai larg poti obtone tot cu un circuit integrat 555 fara complicatii cu microcontroler.Din cate stiu tensiunea trebue sa fie alternativa nu sub forma de impulsuri in curent continuu .Dami o adresa de mail ca nu pot sa incarc poza cu schema aici .

Link spre comentariu
Vizitator NightWolf

Daca vrei rezultate incearca schema asta .Temporizare reglabila in domeniu mai larg poti obtone tot cu un circuit integrat 555 fara complicatii cu microcontroler.Din cate stiu tensiunea trebue sa fie alternativa nu sub forma de impulsuri in curent continuu .Dami o adresa de mail ca nu pot sa incarc poza cu schema aici .

Interesant,ar fi util pt mine decat sa adaug inca un circuit integrat 555 ca nu prea ma pricep :), postati schema cu screenshot pt ca informatia sa fie la indemana la cat mai multi.In carte scrie ca sistemul sa fie alimentat de la o baterie de 9V tocmai datorita curentului continuu dat de baterie nu curent alternativ, altfel nu are efectul scontat.Am cumparat aproape tot ce imi trebuia, le aveau la alt magazin, o sa ma apuc sa-l construiesc.
Link spre comentariu

In carte scrie ca sistemul sa fie alimentat de la o baterie de 9V tocmai datorita curentului continuu dat de baterie nu curent alternativ, altfel nu are efectul scontat.Pai cum altfel sa se alimenteze un montaj elecronic decat cu curent continuu?Eu inca nu am vazut CIuri care sa mearga cu alternativ.Colegul se referea la impulsurile de iesire.Cum frecventa lor este cam la 32kHz nu prea se poate numi tensiune continua nu?Puneti osciloscopul pe iesire si va lamuriti.

Link spre comentariu

Am atasat un fisier Asata este altceva.Asta lucreaza pe 4Hz,si nu are temporizator merge continuu cat este alimentat.Si asta l-am facut .Din pacate nu stiu care dintre ele este mai bun ca si rezultate.Diferenta de frecventa este foarte mare intre 4Hz si 32KHz cat are cel pus de mine.

Link spre comentariu

Depinde la ce vrei sal folosesti . Fregvente de sub 4Hz si semnal dreptunghiular se folosesc pentru omorat microbi si bacterii din corp ,fregventele care depasesc 4 Hz sant folosite pentru calmarea unor dureri ,stimulare musclara etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări