Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Samsung Model CW-29Z404N sasiu ks7c

Postări Recomandate

Buna seara! Cine ma ajuta si pe mine cu niste dump-uri pentru acest tv Samsung Model CW-29Z404N. Tv-ul acesta a fost traznit, a fost omorata sursa, procesorul, memoria, etc... Procesorul original era VCT49X3F PY F1.000, dar nu am gasit procesorul original, am gasit doar procesorul VCT49X7F PY F1.000 si acum imi trebuie dump-ul de la el. Am gasit ai eu cateva dump-uri pe net, dar fara nici un rezultat. Nu este nici unul bun - ba este imaginea mica, ba nu se vede afisajul pe ecran, ba se vede albastru ecranul, etc...Dump-urile mele care le-am incercat sunt umatoarele: tv Samsung CW 29 Z 404 N chassis KS7A-KS7C, tv Samsung CW-29Z404NTXXEC, tv SAMSUNG CS-29Z30ZQQ chassis KS7C, tv Samsung CW-25M064N chassis KS7A, tv Samsung CW-29M164N chassis KS-7A, dar repet nu merge cu nici unul din aceste dump-uri.Astept un dump bun si care sa mearga sigur.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• tv1

2

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Procesorul VCT49X7F PY F1.000 l-ai cumparat de nou sau l-ai luat de pe alt sasiu ?

Problema la el nu cred ca este din dump.Eu i-am dat un dump de ks7c 100% bun si nu merge cu el.Cine stie ce probleme mai are acel tv.
Link spre comentariu

Procesorul VCT49X7F PY F1.000 l-ai cumparat de nou sau l-ai luat de pe alt sasiu ?

Va salut ! Da Procesorul VCT49X7F PY F1.000 l-am cumparat nou de la reprezentanta Samsung.Am uitat ca sa precizez ca tv-ul acesta este cu diangonala mare si tub de 110 grade .Astept incontinuare !
Link spre comentariu

Procesorul VCT49X7F PY F1.000 este utilizat pe modelul CW-29M064VR sasiu KS7A.

Salut Tv 1! Da asa e ca procesorul VCT49X7F PY F1.000 este utilizat pe modelele urmatoare cw-25m064nrxxec sasiu ks7a si chiar pe CW-29M064VR sasiu ks7a. Va multumesc pentru raspuns !Astept incontinuare !
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Buna seara ! Revin cu un anunt de ultima ora,am rezolvat acest tv Samsung Model CW-29Z404N sasiu ks7c,l-am rezovat in felul urmator, i-am facut rost de procesorul lui original si l-am pus,iar acuma a luat-o din prima tv-u.Va multumesc foarte mult celor care ma ajutat ! Va doresc o seara placuta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări