Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

maxtor 250Gb

Tavi

Postări Recomandate

si mie mi-a venit ( hardul )in mai putin de 10 ore si cu ajutorul lui ionutzb pe care l-am batut la cap sprea a avea o sambata placuta , l-am pus si euin primul rand ca nu aveam mufa de alimentare pentru el in computer, si nici un magazin de comptere deschis sambata nu a vrut sa imi vanda si mie un cablu , pe motiv ca - " nu avem asa ceva " - a spus un baiat care monta un computer si avea langa e o punga cu cabluri asa ca am fabricat eu unul dintr-un cablu de deflexie tvapoi a naiba placa mea de baza nu vroia cu nici un pret sa vada hard ata si a trebuit sa ii fac update de bios si ca sa ii fac update a trebuit sa fac o imagine pe un cd , dar ... nu vedea cd-ul la bootareasa ca am facut cd-ul pe computerul de acasa si .. acum l-a vazut aoi s-a blocat computerul in timp ce incepea update-ul de biosapoi am stat sa fac matanii o juma de ora ca sa nu se fi busit biosul si am dat restartapoi a mers update-ul :rolleyes: insa acum nu mai vedea cele doua harduri sata , doar pe ala ata si tot asa ventilatorul de la harduri din cauza prafului de abia ii puteam roti elicea cu patentul na, pana la urma totu e ok , am transferat si date pe el , sper sa fie oknu stiu totusi ce sa fac cu factura primita odata cu hardul aaaaa, staiu ca am uitat , nu exista nici o factura , scuze ( trebuia sa existe un motiv pentru care e mai ieftin, nu ? ) :supz:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

8

• bogdanm

5

• ph3e4r

2

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

eu nu l-am luat fara facturaasa l-am primit :rolleyes: se zice pe unele forumuri ca sunt ok aia si iti schimba ce e defect , chiar daca nu dau aia facturainsa eu sper sa nu am nevoie de asa ceva :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări