Tavi Postat Noiembrie 12, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 si mie mi-a venit ( hardul )in mai putin de 10 ore si cu ajutorul lui ionutzb pe care l-am batut la cap sprea a avea o sambata placuta , l-am pus si euin primul rand ca nu aveam mufa de alimentare pentru el in computer, si nici un magazin de comptere deschis sambata nu a vrut sa imi vanda si mie un cablu , pe motiv ca - " nu avem asa ceva " - a spus un baiat care monta un computer si avea langa e o punga cu cabluri asa ca am fabricat eu unul dintr-un cablu de deflexie tvapoi a naiba placa mea de baza nu vroia cu nici un pret sa vada hard ata si a trebuit sa ii fac update de bios si ca sa ii fac update a trebuit sa fac o imagine pe un cd , dar ... nu vedea cd-ul la bootareasa ca am facut cd-ul pe computerul de acasa si .. acum l-a vazut aoi s-a blocat computerul in timp ce incepea update-ul de biosapoi am stat sa fac matanii o juma de ora ca sa nu se fi busit biosul si am dat restartapoi a mers update-ul :rolleyes: insa acum nu mai vedea cele doua harduri sata , doar pe ala ata si tot asa ventilatorul de la harduri din cauza prafului de abia ii puteam roti elicea cu patentul na, pana la urma totu e ok , am transferat si date pe el , sper sa fie oknu stiu totusi ce sa fac cu factura primita odata cu hardul aaaaa, staiu ca am uitat , nu exista nici o factura , scuze ( trebuia sa existe un motiv pentru care e mai ieftin, nu ? ) :supz: Link spre comentariu
i0nutzb Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 man, ti-am zis, nu m-ai batut la cap :)dar.. cum l-ai luat fara factura? daca ai nevoie de garantie ce faci? Link spre comentariu
Tavi Postat Noiembrie 13, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 eu nu l-am luat fara facturaasa l-am primit :rolleyes: se zice pe unele forumuri ca sunt ok aia si iti schimba ce e defect , chiar daca nu dau aia facturainsa eu sper sa nu am nevoie de asa ceva Link spre comentariu
bogdanm Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 Factura ramane la ei, impreuna cu garantia. Au mai avut si altii probleme si le-au fost rezolvate in exact aceleasi conditiii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum