Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

maxtor 250Gb

Tavi

Postări Recomandate

mi-am comandat hardul asta --> Maxtor 250 GB, 7200 rpm ATA-133 16MB la numai 347 ron cu tot cu tvama intereseaza pareri pro si contra hardurilor maxtor care stiu ca nu-s privite chiar favorabil , si daca cineva are chiar un ata de 250 ca acesta, ce parere are despre el - silentios, zgomotos , rapid, lent , etc :rolleyes:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

8

• bogdanm

5

• ph3e4r

2

• Dj_Dog

1

Top autori în acest subiect

are un prieten un hdd ca asta luat de vreo 2 luni si pot sa spun ca ii merge destul de bine nu s-a plans de el pana acu.totusi te intreb ce l-am intrebat si pe el atunci: ai SATA? shi daca da d c nu ai luat pe SATA?

Link spre comentariu

Traiasca 100giga.ro, nu ? :drinkers: Si eu mi-am comandat unul la ei chiar ieri, trebuie sa vina maine sau luni. Sunt tare curios ... :supz: Uite cateva date interesante pana atunci:http://techreport.com/reviews/2005q1/ma ... dex.x?pg=1O chestie care mi se pare extrem de interesanta:

The DiamondMax 10's most intriguing new feature is support for Native Command Queuing (NCQ). NCQ minimizes the performance impact of a hard drive's mechanical latencies by queuing I/O requests and intelligently executing them in a more optimal order. Command queuing can improve performance in multi-user environments and with randomized access patterns, but it doesn't do much for streaming transfers.

Asta inseamna ca ce facea pana acum un sistem de operare (ordonarea cererilor spre HDD dupa "algoritmul liftului" sau ceva asemanator pentru a mari viteza de acces si a minimiza miscarea partilor mecanice) se face direct in hardware. O idee cat se poate de inspirata.Cat despre zgomot:http://techreport.com/reviews/2005q1/ma ... ex.x?pg=12Si concluziile:http://techreport.com/reviews/2005q1/ma ... ex.x?pg=13

At the end of the day, the DiamondMax 10 is best suited for single-user desktops where its fast transfer rates should keep performance-hungry enthusiasts happy. Unlike the 10K-RPM Raptors, DiamondMax 10 drives also offer plenty of storage?up to 300GB for under $200 online sounds good to me

:rock: :rock: :rock:
Link spre comentariu

dj dog , am deja 2 harduri sata pe computer , si placa mea de baza nu permite decat 2 sata , de aceea mi-am luat un atabogdanm , si eu sunt tare curios, trebuie sa imi vina si mie tot sambata sau luni , l-am comandat in aceeasi zi cu tinesper sa nu am probleme cu el pentru ca am de gand sa ii incredintez spre pastrare toate schemele si manualele mele :rolleyes:

Link spre comentariu

Eu am avut destul de multe hdd-uri Maxtor si pot sati zic ca nui o idee prea buna sa pui ceva important pe ele. Au un obicei prost de a te lasa cand nu te astepti. Modelu asta nu lam avut sper sa ma insel dar de obicei astea pica. Sunt cam sensibile.

Link spre comentariu

Asta e o chestie relativa ... Imi aduc aminte ca primele modele de HDD-uri Samsung care aparusera pe piata (cu multi ani in urma) pur si simplu se intepenau mecanic in timpul functionarii, si acolo mureau ... nu puteai sa le mai faci nimic. Iar acum sunt unele din cele mai bune de pe piata. Depinde foarte mult de model, si nu de putine ori de noroc :d Stiu povesti "de groaza" despre HDD-uri cam de la toate marcile mai cunoscute, cu loturi intregi la care s-au descoperit defecte fatale dupa ce se vandusera o gramada de bucati, samd. Asa ca Tara, cum ne-o fi norocul ... :partyman:

Link spre comentariu

sa speram ca nucomputerul nu va fi miscat din loc , nici macar lovit cu piciorul din greseala :tonqe: , nu va fi oprit decat pentru cate un restarttot ce imi doresc e sa nu se strice , singurul criteriu pe care l-am avut la cumparare a fost pretul foarte scazut si ... de ce nu , cei 16M

Link spre comentariu

Mie mi-a venit, si m-am apucat de instalat :d Pana acum impresii de la pozitive in sus. Nici vorba de zgomot. Viteza n-am testat-o in vreun fel, si nici n-o s-o testez prea curand, mi-e de ajuns sa vad ca merge bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări