Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Program desing PCB

Vizitator ghidi89

Postări Recomandate

Vizitator SyNcRoN_the second

VEZI CA ATUNCI CAND EXPORTI PIESELE (SCHEMA ) DIN CIRCUIT MAKER CATRE TRAXMAKER, ITI DA O FEREASTRA CU NISTE COORDONATE CARE LA DEFAULT SUNT X:2000 SI y: 2000. LE MODIFICI ACOLO DUPA DORINTA

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aghora17

5

• csl1131

4

• niq_ro

2

• Bala

2

Top autori în acest subiect

referitor la un program de circ imprimat am gasit acuma vre-o 3 saptamani un program frantuzesc GRATUIT care poate realiza cablaje de dimensiunile unei coli A4 dublacircuit cred ca fara restrictii la nr de pini(nu l-am incercat pe scheme complicate) Este bun pt incepatori intrucat nu folosesteschema ca Eagle, iar orice piesa se poate crea si introduce in librarie foarte usor(se salveaza cu extensia Emp in momentul salvarii). Este un program simplu pt incepatori, un dezavantaj ar fi limba franceza, dar fiinca are putine optiuni dar esentiale te inveti repede.programul pt pcb este TCI(versiunea 3-5 color)scheme este SDS(nu stiu la ce ar fi nevoie dar este)Este pe un site cu multe programe de cablaje(versiuni demo)Pe disc ca ZIP ocupa cam 6mb cu tot cu ceva piese(libraria este in fisier separat).

Link spre comentariu
Vizitator dj_radu

eu am tras moca orcad-ul de pe site-ul lor (versiunea free) si acum ma chinui sa il invat cat de cat . mi se pare tare fain desi nu este full . ce parere aveti de orcad ? la ora asta nu pot sa dorm ca ma doare mana pe care o am in ghips si incerc sa fac un cablaj :supz:

Link spre comentariu

eu am tras moca orcad-ul de pe site-ul lor (versiunea free) si acum ma chinui sa il invat cat de cat . mi se pare tare fain desi nu este full . ce parere aveti de orcad ? la ora asta nu pot sa dorm ca ma doare mana pe care o am in ghips si incerc sa fac un cablaj :supz:

Insista, si nu vei regreta! Foloseste-te de tutorialul din "Help".
Link spre comentariu

referitor la un program de circ imprimat am gasit acuma vre-o 3 saptamani un program frantuzesc GRATUIT care poate realiza cablaje de dimensiunile unei coli A4 dublacircuit cred ca fara restrictii la nr de pini(nu l-am incercat pe scheme complicate) Este bun pt incepatori intrucat nu folosesteschema ca Eagle, iar orice piesa se poate crea si introduce in librarie foarte usor(se salveaza cu extensia Emp in momentul salvarii). Este un program simplu pt incepatori, un dezavantaj ar fi limba franceza, dar fiinca are putine optiuni dar esentiale te inveti repede.programul pt pcb este TCI(versiunea 3-5 color)scheme este SDS(nu stiu la ce ar fi nevoie dar este)Este pe un site cu multe programe de cablaje(versiuni demo)Pe disc ca ZIP ocupa cam 6mb cu tot cu ceva piese(libraria este in fisier separat).

poti sa ne dai si noua un link?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări