Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare componente

th3-razor

Postări Recomandate

Salut vrand sa fac o boxa activa mica vreau sa imi fac un amplificator .Am desfacut un tv si am gasit un TFK BU 2080 cu radiator mare pe el ..si un TOSHIBA S2530A.Problema e ca nu gasesc nici un datasheet pe net si nu stiu nici o schema cu ele.De alimentat astea nu prea imi dau seama cum ..

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• th3-razor

2

• alex mm

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

....tranzistorii pe care ii ai tu acolo sunt speciali pt. module de baleiaj orizontal , sunt de inalta tensiune si nu se folosesc pt. audio .BU208 D este corect si nu BU2080 cum ai scris . Ai nevoie de mai multe , traf, punte , conzi de filtraj .....s.a.m.d. :da Pt .tine ar fi mai bine sa cumperi un kit audio sa-l asamblezi , sau unul gata facut . O boxa activa pe mai multe cai presupune amplificatoare pe fiecare difuzor , cu filtre pe intrare ......etc. Eu zic sa mai studiezi problema , electronica nu e chiar simpla , iar entuziasmul e necesar dar nu suficient. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări