Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

traductoare de unghi pentru motoare brushless

Vizitator silviuivascu

Postări Recomandate

Vizitator silviuivascu

buna ziuaa lucrat cineva cu traductoare sin cos sick sigman pentru motoare brushless Elau de la schneider ?am avut o problema mecanica a motorului iar driverul emerson nu mai recunoaste traductorul de unghi . am achizitionat o trusa de programare de la sick dar daca accesez memoria interna a traductorului imi cere parola.Producatorul sick nu este si autorul softului deci nu are parola respectiva . Pot recupera macar softul?va multumesc.orice sfat este binevenit.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tinny

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Ciprian Hagiu

Pt brushless eu folosesc resolvere sau encodere absolute de la Heidenhain.Daca vrei te pot ajuta sa faci rost de ele, chiar si de alta actionare (de tip servo, marca Parker, foarte prietenoase cu resolverele).

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Eu zic ca ai decalat pozitia traductorului sin-cos fata de bobinajul motor.Sa fie corect legate inceput sfirsit bobinaj traductor,traductorul primeste o tensiune excitare de 3,6 khz si functie de ea face pozitie

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări