Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

rulmenti V (v groove)

Vizitator tavisimi

Postări Recomandate

Vizitator tavisimi

caut de ceva vreme pe meleagurile noastre la firmele de specialitate rulmenti ce au pe mijloc un canal la 90 de grade,insa toti se uita la mine ca si curca-n lemne.are cineva cunostinta de unde as putea achizitiona acesti rulmenti?ce am gasit pe la anericani la 10-15$ mi se pare exagerat apx50ron pentru un rulment(sunt student in ograda lui BOC,si recunosc ca si eu am beneficiat de reducerea de 25%).Dimensiunile nu sunt asa critice pentru ca inca nu am inceput nimic sunt in stadiu de "harciog" si adun de toate,insa ideal ar fi sa nu depaseasca 30mm exteriorul.

Personal am nevoie de 12 bucati.exista varianta de a cumpara rulmenti normali si a face o bucsa exerioara insa am o presimtire ca pe strungurile noastre o sa iasa 12 bucse de 15 feluri.

daca cineva detine acesti rulmenti sau are cunostinta de unde as putea sa procur acesti rulmenti as fi foarte recunoscator.

http://ruedasrodajasymas.com/images/vgroove.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pincea

2

• MrPink

1

• mihaighe

1

Top autori în acest subiect

cauta pe isel.ro si io incer ca shobolanesc idei:)) am vazut ca astia au dar nu stiu pretu'.intri pe site la sectiunea mecanica si acolo la ghidaje lineare vei deschide un catalog cu ghidaje lineare si la baza catalogului PDF sunt si ceva rulmenti dinastia.daca ceri oferta te rog sa ma anunti si pe mine.spor la treaba

Link spre comentariu
Vizitator tavisimi

cauta pe isel.ro si io incer ca shobolanesc idei:)) am vazut ca astia au dar nu stiu pretu'.intri pe site la sectiunea mecanica si acolo la ghidaje lineare vei deschide un catalog cu ghidaje lineare si la baza catalogului PDF sunt si ceva rulmenti dinastia.daca ceri oferta te rog sa ma anunti si pe mine.spor la treaba

uite am incercat sa iau 12 bucati,si mi-au pus pretul pt 10.chestia este ca nu au nici o specificatie nici un desen tehnic nimic.canalul ala poate fi de orice culoare.prefer sa mai caut.
Link spre comentariu

Un rulment 7201, radial-axial costa la noi de la 40 lei in sus.Daca vrei ceva la deosebit, acelasi model, ajungi si la 100 lei. Daca mai pui si bucsa, deja ajungi la concluzia ca aia 15$ inseamna un pret bun.

Link spre comentariu
Vizitator tavisimi

uite un domn ma ajutat si pe mine.el a construit un impresionant machmate si acum lucreaza la altul.el a cumparat de la noi acesti rulmenti la 11Euro+tva.de pe

www.lineare.ro

personal am o galeata de rulmenti de calitate 15X8x5 si cred ca tot mai ieftin ies daca fac bucsa peste cate 2 rulmenti.chestia este ca nu stiu de cate feluri o sa iasa cei 12 rulmenti.ca si cutitul ala profilat,merge pe primi 2-3 apoi se tot toceste si el un pic,si iarasi poate o data il baga in material mai mult sau mai putin ca prima data ca stim cat de bine se are grija de strunguri la noi si cat de bine sunt calibrate.eu nu zic ca nu se poate ca doar asa fac si aia rulmentii da totusi de la un utilaj cu reviziile la zi si pana la un strung rebut de fabrica mai este diferenta si de calitatea produsului finit.

Link spre comentariu
Vizitator iselro

salutare tuturor, tocmai am vazut post-ul referitor la rulmenti profilati pt. ghidaje. rulmentii nostri de la ISEL sunt speciali pt. ghidajele ISEL. Intradevar nu exista desene separate pt. rolele de D20, D21 si D32 mm dar exista model 3D pentru fiecare dintre aceste role. Cine vrea modelul 3d sa-mi trimita un mesaj. Rolele de D20 sunt cele mai ieftine si vin la pachet de 10 bucati, sunt gandite in special pentru ghidarea usilor, carcaselor si pt. axe mici si foarte mici. Role de precizie si pentru forte mari avem cu diametrul de 32 mm cu surub M6 si bucsa interioara concentrica si excentrica. bineinteles pretul la rolele de D32 mm este pe masura: 20.2 euro + TVA / setul de 2 role (fie ele concentrice sau excentrice). spor la mesterit!alex

uite am incercat sa iau 12 bucati,si mi-au pus pretul pt 10.chestia este ca nu au nici o specificatie nici un desen tehnic nimic.canalul ala poate fi de orice culoare.prefer sa mai caut.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări