Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme cu pic12f629

Vizitator costelmusat2000

Postări Recomandate

Vizitator costelmusat2000

Am facut montajelul RGB LED Mood Light,si dupa ce mi-a scos peri albi a inceput sa functionezeProblema a aparut dupa 2 zile cand s-a blocat pe o culoare si asa a ramasAm incercat sa sterg si apoi sa programez din nou.Sufletul. Nu ma mai lasa sa-l programez dar nici nu vrea sa mai fie sters.Cand ii dau comanda de stergere din programator zice ca e OK,dar cand citesc ce are pe el vad ca de fapt nu a sters nimic.Sa inteleg ca pot sa-i spun sa fie de sufletul mortilor? Aceiasi problema (aproape) mi-a facut si un PIC16f628a.Asta s-a sters si bun sters a ramas.Nu mai vrea sa ia nimic,iar cand il citesc imi arata 00 00 00 .....00 :jytuiyu.Atasez si schema dupa care am lucrat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• manolo

1

Top autori în acest subiect

Poate e de vina programatorul ,personal am scris ,sters si rescris pic12F629 de multe ori,si mai este o treaba cu alimentarea picurilor ,sa fie de 5V "curati" eu in general le alimentez din acumulatoare de 12V prin intermediul unor 7805 verificate.

Link spre comentariu
Vizitator andreiu21

Mare atentie la filtrarea alimentarii...Eu am patit-o cu un PIC12f675 la care am uitat sa pun filtraj dupa 7805 si facea figuri urat de tot... Daca ii dadeam pe 7805 cu pana in 5-6V mergea fara probleme.. daca urcam peste.. o lua razna... un simplu condensator de 100uF pe iesirea din stab a rezolvat toata problema..

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Bruno

salut.problemele care iti apar sant sigur din programator;am mers la mine in oras la facultatea de electronica intr-un laborator [au dotari superbe] si am programat 60 picuri 12F629 cu programator original de firma ;toate au mers beton.daca vrei sa vezi te uiti pe YOU TUBE la: Grozav Adrian.e tot ce vrei tu sa faci si in plus doua comenzi: senzor ir si telecomanda.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări