Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator 2x100

Cosmyn

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex mm

5

• Cosmyn

5

• remus68

4

• wally_gatter

4

Top autori în acest subiect

.... nu am pt. cel din poza ta , dar am unul asemanator , schema nu stiu pe unde o am, e undeva prin calculator .Acum ai un cablaj , ridica-i schema de pe cablaj ..... :da Eu am desenat cablajul , tu ii ridici schema , trebuie sa iti dai si tu interesul , nu doar asteptari de la altii. :freaza:[attachment=0]EDI AMP.pdf[/attachment]

Link spre comentariu

sall cine imi da si mie o vedere spre cablaj pentru aceasta schema

Schema este destul de simpla sa poti realiza tu cablajul, oricum nu o sa-l gasesti gata facut. Singura sansa este sa te ajute cineva cu proiectarea lui.Atentie totusi la schema ca D1 si D2 de la sursa de curent constant sunt puse invers...Totusi nu e mare minunatie schema asta, poti foarte bine sa cauti pe forum alte scheme mult mai discutate la care gasesti si cablajul + multa documentatie.
Link spre comentariu

Totusi nu e mare minunatie schema asta, poti foarte bine sa cauti pe forum alte scheme mult mai discutate la care gasesti si cablajul + multa documentatie.

nu voi intelege niciodata menalitatea asta. omul vrea sa faca schema aia, PUNCT! il ajuti sau nu te bagi.

@cosmyn iti proiectez eu cablajul. sper ca pe diseara sa fie gata. depinde de timp. daca nu, cel tarziu maine. spune-mi doar cu ce metoda realizezi cablajul ca sa stiu cum ti-l printez in PDF.

Link spre comentariu

....Cosmyn hai ca l-am facut eu , cred ca nu o sa-ti placa pt. ca am pus rezistentele de putere sub cablaj , dar se practica . :da Sa verifici daca e corect cablajul , iar unele valori de piese nu se vad prea bine si nu stiu daca sunt bune valorile puse pe cablaj !!??..... :sparge: Numai bine Alex.

Link spre comentariu

cred ca nu o sa-ti placa pt. ca am pus rezistentele de putere sub cablaj , dar se practica .

Dar daca rezistentele de putere se pun deasupra, pe partea cu piese are ceva? Din cate stiu au picioruse destul de lungi incat sa nu se atinga de celelalte componente.
Link spre comentariu

sa traiesti Alex! pe viitor anunta-ma si pe mine ca sa nu lucrez degeaba.multumesc!daca respectai piesele de pe schema te durea mana? ce cauta bd-ul ala in superdioda?macar fa ce ti-a cerut omul daca tot te bagi in seama.

Link spre comentariu

....Cosmyn hai ca l-am facut eu

:scarpin ATENTIE! Condensatorul din Bootstrap este gresit pozitionat - atit pe schema cit si pe cablaj, minusul sau este conectat gresit, direct in baza tranzistorului din diferential. Nu am mai avut rabdare sa ma uit mai departe...
Link spre comentariu

...Si uite asa am pus mana de la mana , si am corectat si schema , si cablajul ...... doar unul mai lucreaza , speram sa se tina de promisiune sa respecte in totalitate schema :rade: , sa-i dea la om cablajul ca doar a promis , poate o sa-i placa mai mult la Cosmyn[attachment=0]PCB COSMYN.jpg[/attachment] :da

Link spre comentariu

Ultimul cablaj postat de alex mm este perfect. Amplificatorul va functiona indiferent daca piesele montate vor avea valoarea care este trecuta pe schema sau cea dupa cablaj.

ce cauta bd-ul ala in superdioda?

Nu conteaza ce e in superdioda; poate sa fie in capsula TO92, TO18, TO126 sau TO220... sistemul de prindere/izolare este diferit.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări