luc Postat Noiembrie 13, 2005 Partajează Postat Noiembrie 13, 2005 la mine veneau multi ca le baga paraziti,luam firul cu- care il aveau pe caroserie si il puneam pe -bat si rezolvam problema.poate ca bateria are o comportare asemanatoare unui condensator de mare capacitate.cand o sa ai ocazia incearca si varianta mea Link spre comentariu
Adi Florin Postat Noiembrie 14, 2005 Partajează Postat Noiembrie 14, 2005 Cine stie...poate ne scapa ceva...cand o sa se faca mai cald o sa incerc si direct de la baterie (dar mai pe la primavara incolo... :partyman: ) Link spre comentariu
pyu Postat Noiembrie 15, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2005 Nu exista transformatare doar cu o singura infasurare (ar fi inutile). Ca sa se numeasca transformator trebuie sa aiba cel putin o infasurare primara si una secundara.Fa-i o poza si trimite-mi-o pe mail sa vad despre ce e vorba.cred ca l-am numit eu gresit transformatorel era un transformator dar s-a ars, si eu l-am transformat intr-o bobina, punandu-i o singura infasurare, cu sarma mai groasa. dupa parerea mea eu zic ca functioneaza ca o bobina, numai ca nu stiu daca e buna pt filtraj am sa revin si cu o poza poate maine Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum