Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kit amplificator 2x50w...reali?---va rog luminati-ma!!!

Vizitator andy_g2006

Postări Recomandate

Vizitator andy_g2006

Am cumparat zilele trecute un kit...si cred k m-am cam grabit...nu ma asteptam sa scoata 2x50, dar cand am ajuns acasa si am inceput sa-l examinez am observat ca are 4 finali BD911...si din cate am citit aia sunt de obicei tranzistori complementari(prefinali) si pusi impreuna cu BD912...nu prea ma pricep...intrabarea mea ar fi cam ce putere reala are kitul? se merita sa continui proiectul?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

6

• Marian

2

• sebi

1

• wally_gatter

1

Top autori în acest subiect

kitul chiar pare home-made, din documentatia ce a venit cu el nu ti se da si vreo schema ceva? Fara asa ceva este greu sa fii ajutat deoarece din poze nu se intelege mare lucru.

Link spre comentariu

Daca e pe finali s-ar putea sa scoata 50 reali dar nu cred ca ai 50 de wats constant puterea maxima stabilita e in functie de o masuratoare si pana unde ajunge integratul in cel mai inalt punct se ia in considerare ca,kitul respectiv scoate puterea aia

Link spre comentariu
Vizitator andy_g2006

nu mi-a dat schema doar unde se fac conexiunile...nelamurirea mea cea mai mare consta in cei 4 finali...BD911...ati mai intalnit un asemenea montaj?

Link spre comentariu
Vizitator andy_g2006

Daca e pe finali s-ar putea sa scoata 50 reali dar nu cred ca ai 50 de wats constant puterea maxima stabilita e in functie de o masuratoare si pana unde ajunge integratul in cel mai inalt punct se ia in considerare ca,kitul respectiv scoate puterea aia

........care integrat?
Link spre comentariu

nu vrea nimeni sa dea o parere?

Din poza cu componentele se disting urmatoarele:-are etaj diferential de intrare, fara generator de curent constant.-driverul are ca sarccina o retea Bootstrap.-filtrele Bucherot si bornele de iesire sint in partea dreapta a pcb-ului.-in partea stinga se gasesc bornele de alimentare cu tensiune alternativa (dubla infasurare), puntea redresoare (4 diode) si cei doi electrolitici de filtraj.La ce tensiune este recomandat sa fie alimentata?
Link spre comentariu

........care integrat?
Cred ca nu a vazut pozele postate :rade: Devreme ce nu ai schema incearca atunci sa faci niste poze mult mai clare ale ambelor parti, atat traseele cat si partea cu componentele, macar asa ar fi ceva :nebunrau:
Link spre comentariu
Vizitator andy_g2006

ok...multumesc ...asta scrie si pe foaia cu caracteristicile kitului...dar eram sceptic deoarece mi se pare prea firav pt a debita puterea asta!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări