+_Florin_+ Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Porceasca aceasta succesiune de sunete numita manea , oricum genetic sint incapabili acesti ascultatori de grohaituri sa asculte ceva trecut prin tuburi asa ca nu este nici un pericol de invadare, spuneti-mi ca am dreptate... Nici tuburile nu ar fi capabile sa redea acele grohaituri, cred ca s-ar innegri si s-ar imbolnavi de "grilita" Nu am ras de amplificator, performantele sale ori de cei care l-au construit. Merita toata stima. A fost doar o reactie alergica la cifra "1000W" care se tot vehiculeaza in ultima vreme. De cate ori ma uit pe topicul rezervat amplificatoarelor cu tranzistoare ma umfla rasul, toti novicii si manelistii vor sute si mii de W ... Link spre comentariu
allexx1968 Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Un asemenea amplificator a fost extrem de scump la vremea aia. Sa nu uitam ca pe atunci puterile manevrate in mod curent nu depaseau 10-15W si nu exista notiunea de PMPO, nici de "putere muzicala" sau alte smecherii. Pe atunci 1W era acelasi in orice colt al Pamintului si pentru orice producator. De asemenea puterea de iesire era intotdeauna mult mai mica decit puterea consumata...(ma apuca risul cind imi aduc aminte de unele scule moderne)Ai dreptate misa,era o vreme cand 50W erau putere,iar 100W putere mare,dupa revolutie vedeam prin "oser" scule de 300W care nu depaseau 300 grame.Bineanteles cei care le vindeau sustineau sus si tare ca respectivul aparat are 300W.Nu avea rost sa-mi pierd timpul cu ei. Link spre comentariu
mișa Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Nici tuburile nu ar fi capabile sa redea acele grohaituri, cred ca s-ar innegri si s-ar imbolnavi de "grilita" Nu am ras de amplificator, performantele sale ori de cei care l-au construit. Merita toata stima. A fost doar o reactie alergica la cifra "1000W" care se tot vehiculeaza in ultima vreme. De cate ori ma uit pe topicul rezervat amplificatoarelor cu tranzistoare ma umfla rasul, toti novicii si manelistii vor sute si mii de W ...Totusi, am ascultat la unii constructori de la "tranzistoare" niste amplificatoare puternice si foarte bune. Nu trebuie generalizat. Exagerarile si extremele (in sensul rau al cuvintului) trebuie ignorate.@Carageae. Oare la Woosdtock 1969 cam ce amplificatoare s-au folosit? ( http://www.alvinlee.de/alvmems8.htm ) Link spre comentariu
Vizitator neculea corneliu Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Indiferent ca-s pe tranzistoare sau lampi gama high end are preturi asemanatoare.Ma gandesc ca explodeaza pilitura de aluminiu din contoar dupa o ora de audiofilie...Vazusem si eu filmuletul acu cateva zile.Impresionant!cred ca pana la urma asta e spilu:sa fie impresionant.A venit primavara.Lasati sculele, hai la soare! Link spre comentariu
zal Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Un amplif de numai 600W. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Sper sa va placa , acolo mai gasiti cateva " minuni " din vechime...............partea superba este " albastreala " din lampi !!! Vizionare placuta ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum