MDshelll Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Salut, am scris mai demult o problema in legatura cu modulul de comanda de la o masina de spalat Arctic model BE1200A, am incercat sa il tot resetez si nu merge, in final m-am hotarat sa cumpar unul. Nu stiti de unde as putea face acest lucru? Am tot rasfoit netul si am gasit doar la ASWO dar ei nu vand la persoane fizice, doar la firme. Nu stie cineva alt site de unde se poate comanda? Multumesc. Link spre comentariu
ianc Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Eu fac cumparaturi de la ASWO SHOP pe persoana fizica,am creiat un cont si totul decurge ok,suna la un nr.de contact sa vezi. Link spre comentariu
MDshelll Postat Martie 11, 2011 Autor Partajează Postat Martie 11, 2011 Doriţi să deveniţi client al shop-ului ASWO?Doar magazinele specializate, firmele de service sau depanatorii pot folosi serviciul nostru, care au activitatea în unul dintre urmatoarele domenii: electronică, electrotehnică, comunicaţii, tehnologia informaţiilor, electro-mecanică şi deţin autorizaţie de funcţionare care acoperă una sau mai multe dintre aceste domenii de activitate.Asta scrie la inregistrare!Am sunat la ei, si au zis ca NU colaboreaza cu persoane fizice doar cu firme sau PFA in domeniu. Link spre comentariu
Vizitator cosmyn maxx Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 incerca aici si sigur te ajuta www.pieseschimbmasinidespalat.ro/catalog/ Link spre comentariu
cosmos Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Eu tot de la aswo cumpar,ca persoana fizica cum zice Vanghelie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum